2777
2789
عنوان

همرو برق مبگیره مارو

| مشاهده متن کامل بحث + 1046 بازدید | 110 پست
خب گفته با حجاب باشه کدوم مردیه از زن بی حجاب خوشش بیاد😐

پ این همه زن بیرونن حجاب ندارن شوهراشونم هستن اینا چی ان؟؟ خیلی ها با بچه خونواده بیرون میبنی بی حجاب..... البته من خودم با حجابم کلا گفتم

یه  امین دارم خبببببب همه بگین خببببب که با دنیا عوضش نمیکنم لطفا درخواست ندین با تچکر🙏

منو یاد خواستگاری انداخت می‌گفت تو خونه جلو حتی مامانم چادر مشکی بپوشی 😂😂😂وقتی زنگ زدن زن داداشم ...

خودم اگه بودم با تیپا مینداختمشون بیرون بابام محترمانه رفتار کرده🥲

دردِ جـدیدی نمـونده بود پَس بهـ هـمون قَبـلیا دُچـارتَر شد🙃💐🍂.                                                                           تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یا خدا این دیگه کی بوده

باور کن یا گفت لباس رنگی نپوش 😐😐اصلا عجیب و غریب حرف زد تو اون یکساعت تو دلم میگفتم خدا این کدوم بدبختی میخواد زنش بشه یا کاری کن ازدواج نکنه 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

پ این همه زن بیرونن حجاب ندارن شوهراشونم هستن اینا چی ان؟؟ خیلی ها با بچه خونواده بیرون میبنی بی حجا ...

اونا یا مجردن یا بیون یا شوهراشون بی غیرتن

‏گاهی خودیا از همه دشمن ترن...!  

جالبه بدونییه عده هستن اینکه یکی رو تغییر بدت بهشون حس قدرت میده مگرنه هزاران زن اینطوری هسن باید او ...

منم حرفم همینه خب اصلا مگه برااینکه بری خواستگاری دختر یه سری ملاک نبایدداشته باشی؟پس تو دقیقا سر چی اومدی خواستگاری من

دردِ جـدیدی نمـونده بود پَس بهـ هـمون قَبـلیا دُچـارتَر شد🙃💐🍂.                                                                           تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

عااااا تو پسری طرف اونو میگیری اخه همون اول بره خواستگاری یکی ک پوشش خوب باشه با حجاب باشه چ کاریه ب ...

ماچ به لپت بانظرت

وقتی دید دختر خانم همچین شرایطی ندارع خیلی غلط کرد اومد سراغم تو هم خدا می‌خوام هر خرمامی‌خوان اونی ...

هوفففففف 😡😡🫤چراخودم نبودم لعنتیییی

خودم اگه بودم با تیپا مینداختمشون بیرون بابام محترمانه رفتار کرده🥲

اره آشنایی منو به احترام همسایه چیزی نگفتیم شماره داداشم دادیم گفتیم حداقل زنگ بزنه اون رد کنه بهتره داداشم شب بود زن داداشم جواب داده خیلی عصبانی شد ریحانه می‌گفت این باید اعدام کرد بیشتر اعصابش خورد بود اون من آرامش میکردم 😂😂🤦

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

باور کن یا گفت لباس رنگی نپوش 😐😐اصلا عجیب و غریب حرف زد تو اون یکساعت تو دلم میگفتم خدا این کدوم ب ...

دقیقا

اینا آخر سر یه بیچاره گیرشون میوفته

روانین

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

به هر حال نظرشو گفته شما هم میگی نه تمام انقدر حرص خوردن نداره

بنظر من این بی احترامیه 

اونا یا مجردن یا بیون یا شوهراشون بی غیرتن

همون گزینه اخر بیشتر جور در میاد..... 

ولی هستن کسای ک دوس دارن دیگ زیاد دیدم....

یه  امین دارم خبببببب همه بگین خببببب که با دنیا عوضش نمیکنم لطفا درخواست ندین با تچکر🙏

منم حرفم همینه خب اصلا مگه برااینکه بری خواستگاری دختر یه سری ملاک نبایدداشته باشی؟پس تو دقیقا سر چی ...

میخوان تغییر بدن آدم هارو

حس قدرت بهشون دست میده

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

چه پروعه ما یا بهمون اینجوری بهمون نمیگفتن من اگه بودم می گفتم اگه اینجور خانمی میخوایین تشریف ببرید ...

والا میگم نباید زیادی رو میدادین بهشون بفهمن بهمون برخورده لااقل 😕

حتما مهریه ۱۴ سکه برای ۱۴ معصوم😂

به اونجا نرسیده وگرنه میگفتن شما چندتاسکه مهر پسرمون کنین