2777
2789
عنوان

همرو برق مبگیره مارو

| مشاهده متن کامل بحث + 1046 بازدید | 110 پست
یدفعه بگن بمیر دیگه

روش نشده😂😂

دردِ جـدیدی نمـونده بود پَس بهـ هـمون قَبـلیا دُچـارتَر شد🙃💐🍂.                                                                           تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چراغ موشی

این چراغم نیس

گ.و.ز ننه ی ادیسونه🤣

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
روتو بگیر استاتر خجالت بکش

😂😂😂😂

دردِ جـدیدی نمـونده بود پَس بهـ هـمون قَبـلیا دُچـارتَر شد🙃💐🍂.                                                                           تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

🤣🤣🤣🤣🤣🤣این کیه از تو غار اومده خواستگاریت اسی

میبینی توروخدا

شرایطشو گفته دیگهخداروشکر الان گفته بعد ازدواج میگفت همش جنگ و دعوا و.....

خب عزیز من برن سراغ یکی که نخواد انقد تغییرش بده 

چقدر خوبه نسل الان چقدر اگاه فهمیدن

خیلی

دقیقا ولش کن ایشون ادم شما نیسا حالا یه چیزی گفته جدی نگیر

🤦🤦🤦

منو یاد خواستگاری انداخت می‌گفت تو خونه جلو حتی مامانم چادر مشکی بپوشی 😂😂😂وقتی زنگ زدن زن داداشم بهش گفته ما تو خونه با لباس راحتی آشنایی آت ندارها پسرتون ما دختر نمی‌دیم وایییی 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

الانه جوری شده ننه پسره می‌ره میگه دختر تون می‌تونه پسرمو خوشبخت کنه😂 اگه نه بریم جایی دیگه

ای خدا😂😂😂🤦

جالبه بدونی

یه عده هستن اینکه یکی رو تغییر بدت بهشون حس قدرت میده 

مگرنه هزاران زن اینطوری هسن باید اونارو انتخاب کنن

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

شرایطش معقوله

عااااا تو پسری طرف اونو میگیری 

اخه همون اول بره خواستگاری یکی ک پوشش خوب باشه با حجاب باشه چ کاریه بیاد برا این محدودیت بزاره

یه  امین دارم خبببببب همه بگین خببببب که با دنیا عوضش نمیکنم لطفا درخواست ندین با تچکر🙏

وقتی دید دختر خانم همچین شرایطی ندارع خیلی غلط کرد اومد سراغم تو 

هم خدا می‌خوام هر خرما

می‌خوان اونی که رفته تو دلشون مطابق خواسته خودشون هم بشه 

میگفتی نوشابه دوغ دیگه چی میل داری

اسفند۹۹ روز دوشنبه ساعت ده صبح هیچوقت یادم نمیره، دیگه اون آدم سابق نشدم💔 آرزوهام پودر شد، خدایا میبینی؟ من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاست💔 ثانیه به ثانیه که میگذره قلبم بیشتر مچاله میشه💔مادرم اشک هامو که میبینه دلش می‌شکنه💔از بابام متنفرم که باعث  این حال  بدم شد💔 از خدا پرسیدن بدترین عذاب واسه یه انسان مظلوم چیه؟ گفت بال هاش شکسته بشه💔 امام حسین آخرین امیدم به توعه یادته چهل شب برات نماز شب خوندم به حرمت همونا نجاتم بده💔روزگار بدی رو میگذرونم برام دعاکنید شاید نفس یکی از شما حق باشه💔الان حاضرم همه چیزمو بدم فقط خوب بشم💔افسردگی لعنت بهت💔تا ابد حسرت دندونپزشکی شهید بهشتی موند رو دلم💔خدایا تروخدا😭😭😭باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود⁦❤️⁩                                                «چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»من این جمله رو زندگیش کردم💔                                         من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاس🙃💔            ما همیشه از کسایی که دوسشون داریم ضربه میخوریم💔 شدم مثل دختر بچه ای که تنهایی با عروسکاش بازی می‌کنه💔  گاهی وقتا از تنهایی و شدت غم شده شش ماه اصلا از خونه بیرون نرفتم پس با من از تنهایی و غم حرف نزن💔 میگن دردی که تورو نکشه قوی ترت می‌کنه ولی من میگم می‌کشه ولی جوری که هر ثانیه می‌میری💔 خدایا من از درگاهت با دل شکسته چشم گریون و قلب پراز درد نا امید و دست خالی برگشتم💔