2777
2789
عنوان

قد صد و هفتاد

179 بازدید | 25 پست

سلام دوستان

دوتا سوال دارم

یک اینکه دوست من هم قد منه

رفته بهداشت قدشو گرفتن گفتن ۱۷۲

درحالی که من خونه میگیرم میشه ۱۶۷

هم قدیم کامل🥴قضیه چیه؟

و دوم اینکه

آیا بنظر شما میشه با ورزش و رژیم غنی از ویتامین دی و کلسیم بتونم حداقل ۱۷۲ ۱۷۳ شم؟یعنی ۵ سانت بلند تر شم

شایدم به گفته این دوستم الان ۱۷۰ باشم بنظرتون بازم میشه پنج سانت بلند تر شد؟

۱۸ سالمه امسال تقریبا ۴ سانت بلند تر شد قدم پس فکر میکنم بازم جای رشد هست و صفحات رشدم بسته نشده

مادرم ۱۵۳ پدرم ۱۷۵ پس اصولا بیشتر از چیزی که باید میشدم رشد کردم

بنظرتون بازم میشه☹️

..............................................................................اگه گفتم راست میگید و حق با شماست یعنی دیگه بحث باهات فایده نداره پس ریپ نزن 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قدتدخوبه دختر

مرسی من دوست داشتم ۱۷۵ بودم خیلی زیباست

..............................................................................اگه گفتم راست میگید و حق با شماست یعنی دیگه بحث باهات فایده نداره پس ریپ نزن 

بستگی داره صفحات رشدت بسته شده باشه یا نه

میگم امسال بازم رشد کردم بنظرتون بسته شده؟

توی تقریبا میشه گفت ۷ یا ۸ ماه ۳ یا ۴ سانت رشد کردم

شایدم زور آخرش بوده🥴

چجوری چهار سانت بلند شدی توی سال مطمئنی؟ اینجور نیستا بنظرم

و اینکه همین قد الانتم خوبه ولش، ممکنه بلندتر شه ولی فک نکنم خیلی . ژن مهم تره ولی خب من بابام ۱۷۲ خودم ۱۷۰ مامانم ۱۵۶

شاید تو اشتباه قدتو میگیری قد‌ گرفتن ی اصولی داره، یا شاید تو بهداشت با کفش قدشو گرفته یا مترشون اشتب نصب شده 

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 

منم قدم ۱۷۰ه میشه بپرسم چند کیلویین؟

ببخشید ولی نمیتونم بگم بیشتر از حد تصورتونه☹️چاق محسوب میشم 

بله‌ ممکنه‌.من‌ دبیرستان‌ ۱۷۴‌ بودم‌ الان‌ بعد‌ ۴‌ سال‌ ۱۸۰‌ هستم

چقدر خوشگلللللللل

وای میشه بگی چیکار کردی؟کار خاصی کردی؟

خیلی زیباست واقعا محشره قد بالای ۱۷۵