2777
2789
عنوان

چرا اینقدر علکی گارد میگیرین

243 بازدید | 35 پست

تا تجربه نکنین نمیفهمین خیلی چیزارو من گفتم مامانایی گ نمی تونن تربیت کنن پنچ شش تا بچه نیارن قشنگ خوردنم مگه حرفم اشتباهه چرا میخواین علکی سر هرچی ساز مخالف بزنین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منظورت الکی!

شما چه کاره هستی که همچین دستوری صادر کردی؟

هر کسی از نظر خودش تربیتش خوبه

این وسط نظر شما فاقد اهمیت...

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

منظورت الکی!شما چه کاره هستی که همچین دستوری صادر کردی؟هر کسی از نظر خودش تربیتش خوبهاین وسط نظر شما ...

من دستور صادر نکردم اگه هم ناراحتی میتونی نظر ندی من گفتم اونایی ک پنچ شش تا بچه میارن حداقل تربیت کنن نره تو دماغ آدم  چیز اشتباهی نگفتم 

منظورت الکی!شما چه کاره هستی که همچین دستوری صادر کردی؟هر کسی از نظر خودش تربیتش خوبهاین وسط نظر شما ...

عزیزم وقتی فقط بشینن تو خونه ی خودشون تربیتشون به خودشون مربوطه.وقتی میرن خونه ی دیگران یا بیرون و اینور اونور و باعث آزار دیگران بشن دیگه نمیتونیم بگیم  به خودمون مربوطه.کسی تعهد نداده بچه های بی تربیت دیگران و تحمل کنه

کاربر خانم هستم.

من دستور صادر نکردم اگه هم ناراحتی میتونی نظر ندی من گفتم اونایی ک پنچ شش تا بچه میارن حداقل تربیت ک ...

اتفاقا کاملا درست گفتی همینا هستن که جامعه رو با تربیت نادرستشون به گند میکشن 

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.
عزیزم اصلا نظر اونا مهم نیست خودتو ناراحت نکن

میاد میگم به تو چه 10 تا میاره یعنی چی به تو چه ما داریم باهم زندگی می‌کنیم تو یه اجتماعیم  تو جنگل نیستیم که این چیزا رو ما تاثیر نداره همینکه ده تا بچه داره بالاخره فامیل یکیه خانواده ی یکیه من همه زن عموهام زن دایی هام همینقدر بچه. دارن

یکی دوست داره شیش تا پسر بزاد و انقدر بزنتشون که پاهاشون بشکنه!

تبریک میگم

تو داری برای اون به اصطلاح مادر دست میزنی و تشویقش میکنی🥇🥇🥇👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

البته اگه خودت اون مادر نباشی😙

چرا بهت برخورده آخه؟؟

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

اتفاقا کاملا درست گفتی همینا هستن که جامعه رو با تربیت نادرستشون به گند میکشن

بابا  زن عموم پنچ تا بچه داره یکی  از یکی  بی تربیت تر و بددهن تر میشینه پیشت دختر. 5 ساله قشنگ میشورتت  میذارتت  کنار خو چ خبره

یکی دوست داره شیش تا پسر بزاد و انقدر بزنتشون که پاهاشون بشکنه!تبریک میگمتو داری برای اون به اصطلاح ...

خوشم اومد بالاخره چندتا خانم بافرهنگ و تحصیل کرده تو تاپیکم  دیدم ذوق کردم