2777
2789
عنوان

تجربه من از افسردگی

279 بازدید | 20 پست

سلام 

من میخام تجربه مو از افسردگی و درمانش بگم بهتون 

امیدوارم کمکتون کنه و حتما هم میکنه :)

نذر داشتم که اگه حالم خوب شد ، حال چندین نفر دیگه هم خوب کنم 

حتی اگه حال یه نفرو هم خوب کنم کافیه واسم 

بیاین بچه ها

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چون نذر کرده بودم که اگه حالم خوب بشه سعی می‌کنم که حال دیگران رو هم که دچار مشکل افسردگی هستند خوب بکنم این تاپیک رو زدم و چندین راهکار و صحبت و پیشنهاد دارم که بهتون قول میدم اگه انجام بدید اگه گوش بدین حتماً حتماً خوب میشین و اونقدر مطمئن هستم از این راهکارها و از این پیشنهاداتم که قسم می‌خورم که حالتون کلی تغییر می‌کنه و از شر افسردگی 

حال بد 

خستگی مداوم 

ناامید بودن 

انگیزه نداشتن 

و هزاران فکر منفی راحت میشین

من می‌دونم و آگاه هستم و تجربه کردم که آدم‌های افسرده و مدام خسته حوصله انجام دادن کارها را ندارند با اینکه می‌دونن ورزش کردن خوبه اما انجام نمیدن با اینکه می‌دونن تغذیه مناسب چقدر در روند درمان بهشون کمک می‌کنه اما باز تغذیه مناسبی ندارند و غیر اما من کمکتون می‌کنم

خب دیگع

امضامو بخون✨️👈به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور.... چرا هنوز غصه میخوری آخه عزیز من؟! توکل کن به خدا😍🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》.. تا اینجا اومدی یه صلوات بفرست برا سلامتی و ظهور امام زمان عج🥰❤️🫶

من تیکه تیکه میگم چون ۲۳ روز و یا بیشتر زمان میبره که خوب بشین 

اما مطمن باشین کاملللل خوب میشین

شکرگذاری و ژورنال نویسی و یادگیری مداوم و طبیعت و مدیتیشن و ورزش و پادکست گوش دادن و مطالعه کردن 

حالتون رو خوب میکنه اما خب حوصله و حس و حالشو ندارین درسته؟

اما از هرکدوم که فکرمیکنی بیشتر کمکت میکنه شروع کن 

مثلا همین امشب روی یه کاغذ ۵تا چیزی کع بابتش شکرگذاری یادداشت کن ، هرچقدر هم کوچیک باشه اما یادداشت کن 

هرچی به ذهنت میاد بنویس 

خدایا سپاسگذارم بابتِ ...

تن سالمی ک دارم 

خونواده ام 

بچه ام

همسرم 

زیبایی ام و ..

اهمال کاری و کمال‌گرایی ممنوع

شما امشب اینکارو که انجام دادین عکسشو اگه تونستین بفرستید تا من فردا صبح بازم بهتون راهکار بدم

انسان افسرده داشته هاش و چیزهای مثبت زندگی شو فراموش کرده و فقط میگه چرا ندارم فلان چیزو؟چرا بدم؟چرا زشتم؟چرا خوشبخت نیستم و ...

همین که بدونی چندین نعمت باارزش داری و بابتش شکرگذاری باشی باعث میشه حالت خوب بشه 

کتاب دلایلی برای زنده ماندن و معجزه شکرگذاری هم ۱۰۰درصد بهتون کمک می‌کنه اگه حوصله دارین روزی ۵دقیقه بخونین فقط 

اگه حوصله ندارین ، صوتی شو گوش بدین 

اگرم باز حوصله ندارین من توضیح میدم واستون و راهکار ارائه میدم

مح ۲۳ روز در کنارتونم 💗🥰

بخاین که حالتون خوب بشه

خدا خیرت بدهحال خوبت دائمی باشه انشالله

قربونت بشم

من ازت خواهش میکنم امشب شکرگذاری رو انجام بده 

کار سختی نیست و ۲دقیقه هم زمان نمیبره ازت 

اگه نعمتِ بزرگی به چشت نیومد بگو خدایا شکرت بابت انگشت های دستم ، بابت باد خنک کولر که امروز بهم خورد و خنک شد و ..

قربونت بشممن ازت خواهش میکنم امشب شکرگذاری رو انجام بده کار سختی نیست و ۲دقیقه هم زمان نمیبره ازت اگ ...

من امشب مینویسم.

خدایی خیلی نعمت دورمه.

پره

امیدوارم افسردگیم خوب شه

هرچه کنی بخود کنی گرهمه نیک و بد کنی
من امشب مینویسم.خدایی خیلی نعمت دورمه.پرهامیدوارم افسردگیم خوب شه

خوب میشه ،فقط یه بار صبح یبار شب پست منو چک کن و کارایی ک میگمو انجام بده و ب صحبت هام توجه کن

سلام عسل جان خوبی؟

امروز رو خداروشکر با بدن درد شروع نکردم.

پاشدم کلی کار کردم

کای تمیز کاری کردم

روحیه ام خوبه.

به چیزای خوبی که دارم فکر میکنم و خداروشکر میکنم.

ممنون ازت

راه طولانی در پیش دارم ولی قدم خوبی بود واسه شروع

هرچه کنی بخود کنی گرهمه نیک و بد کنی
سلام عسل جان خوبی؟امروز رو خداروشکر با بدن درد شروع نکردم.پاشدم کلی کار کردمکای تمیز کاری کردمروحیه ...

افرین واقعا تبریک میگم بهت 

میشه ازت بخام امروز ورزش کنی؟حتی اگه تونستی فقط ۵ دقیقه  

فقط ۵ دقیقه ورزش کن

و ژورنال نویسی انجام بده ، اگه سختته اشکالی نداره ۲ دقیقه انجام بده فقط 

نتیجه شو شب بگو

میدونی ژورنال نویسی چیه،چطوره؟؟