2777
2789
عنوان

عذاب وجدان خیانت

215 بازدید | 10 پست

یه ساله ازدواج کردم و اومدیم سر خونه زندگیمون ۴ سال هم عقد بودیم شوهرم خیلی دیگه اذیتم میکرد و حساس بود و همش بهم شک داشت منم از لجو لجبازی اینکه کاری نمیکنم و بهم شک داشت واقعی بهش خیانت کردم و با همکارم رفتم تو رابطه اون آقا هم عاشقم شده بود شدیدا و برام طلا کادو میاورد و اخرشم که رفتم سر خونه زندگیم وضع مالی شوهرمم اصلا تعریفی نداره الانم بیکار شده منم وقتی عروسی گرفتیم رابطمو با اون آقا تموم کردم و اونم خیلی خیلی گریه میکرد 

الان درسته شوهرم وضع مالی خوبیم نداره و اخلاقشم بعد ازدواج صد برابر بهتر شد تا حدودی خیلی عذاب وجدان دارم نسبت بهش اینکه خیانت کردم بهش نمیتونم اصلا خودمو اروم کنم

سرزنشم نکنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیانتت تا چه حدی بود

خانم داوودی هستم .مشاور و درمانگر طب سنتی وتشخیص بیماری ها ازروی عکس زبان.. و درمان انواع بیماریهای زنانه و مردانه  وزیبایی وپوست ومو و تناسب اندام.میتونم درهرزمینه بیماری و درمانی کمکت کنم.... اللهم عجل لولیک الفرج. 

دیگه خطاییه که مرتکب شدی. توبه واقعی کن. مهم اینه که خدا ببخشهکه اگه ازش بخوای میبخشه. بعدشم توی زندگی مشترک سعی کن جبران کنی. به کمک شوهرت زندگیتون را بسازید. بهش فکر نکن دیگه

باشد که همه موجودات در صلح و آرامش باشند🙏 باشد که همه موجودات شاد باشند🙏🏻