__87shirin مدیر عضویت: 1401/04/07 تعداد پست: 1003 عنوان خیلی زشته مامان بابام جلو چشم من میرن حموم | مشاهده متن کامل بحث + 13007 بازدید | 143 پست از اول همین بودنلخت میشدن باهم میرفتن حمومبراشونم مهم نیست من و خواهرم میبینیمبنظرتون نرماله یا من اسکلم بنظرم عیبه؟ 1404/04/29 | 17:28 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خانم_خوشکله555555 عضویت: 1399/07/02 تعداد پست: 5514 پسرشه خب باشه داداشم ب سن بلوغ رسیده باید سینه هاش ببینه؟ یک روز خودم را خواهم بخشید، از آسیبی ک به خویش روا داشتم، از آسیبی که اجازه دادم دیگران بر من روا دارند و چنان محکم خویش را در آغوش خواهم کشید که هرگز ترک خود نکنم.🫂
ملکه_amsnxu عضویت: 1403/11/19 تعداد پست: 2484 اول میرن به قصد حموم ولی حادثه خبر نمیکنه 😂😂 کوفت🤣💔 ...🤡🎀 اَللَّـهُ لَا إِلَـٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ ۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ ۚ لَّهُ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَمَا فِي الْأَرْضِ ۗ مَن ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِندَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ ۚ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ أَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ ۖ وَلَا يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ ۚ وَسِعَ كُرْسِيُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضَ ۖ وَلَا يَئُودُهُ حِفْظُهُمَا ۚ وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ🦋
__87shirin مدیر استارتر عضویت: 1401/04/07 تعداد پست: 1003 توی هر تاپیک یه سنی گفتیاز اون حرص در بیار های عالمیبچه ۱۲ ساله رو چه به عاشق شدن مرد ۲۱ ساله؟؟؟بدبخ ... چی؟؟؟ من ۱۷ سالمهاین سنایی که میگی از کجا درومد؟ مرد ۲۱ ساله کیه؟ اگه جایی گفتم اینو لطف کن اسکرینشو بفرست برام
ملکه_amsnxu عضویت: 1403/11/19 تعداد پست: 2484 خب باشه داداشم ب سن بلوغ رسیده باید سینه هاش ببینه؟ چ دختر عاقلییی ...🤡🎀 اَللَّـهُ لَا إِلَـٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ ۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ ۚ لَّهُ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَمَا فِي الْأَرْضِ ۗ مَن ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِندَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ ۚ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ أَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ ۖ وَلَا يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ ۚ وَسِعَ كُرْسِيُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضَ ۖ وَلَا يَئُودُهُ حِفْظُهُمَا ۚ وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ🦋
طلوع39 عضویت: 1401/10/29 تعداد پست: 3740 واقعا زشته عزیزم یه چیزایی به عنوان حریم همیشه وجود داره و باید رعایت بشه مثلا نوع پوشش پیش همسر و ف ... نظر شماست بهرحال
پشمکموفرفری عضویت: 1403/01/02 تعداد پست: 2236 شما زشت میبینید وگرنه واقعا زشت نیست این کار ها خصوصی بین زن و شوهر هست میتونن تایمی که بچه ها خوابن یا نیستن انجام بدن حموم رفتن زن و شوهر قطعا ایراد ندارد ولی پیش بچه ها همین قدر راحت در نظر بنده بسیار دور از ادب ولی خب شاید برای افرادی کاملا اوکی باشه
__87shirin مدیر استارتر عضویت: 1401/04/07 تعداد پست: 1003 رابطه شون با هم چه جوریه؟ صمیمی هستن؟ بد نیست
atreen79 عضویت: 1404/03/05 تعداد پست: 5055 واسه رابطه میرن 😐 یا خود خدا😱😱😱😱🫂 ✅ یاد بگیر صبر کنی ، هر چیزی تو زمان خودش اتفاق بیوفته🕛
lilaac1 عضویت: 1399/03/08 تعداد پست: 14856 من که عیبی توش نمیدیدم.یعنی هیچ وقت به چیز دیگه ای فکر نمیکردم.برام عادی بود.حتی الانم بخوان برن در ... احسنت چون بچه های شما کوچیکن و مجرد که نمیری متاهل فرق داره ”با کسی باشید که کِیف کنه از داشتنتون“ همین!
مهههههر عضویت: 1402/07/30 تعداد پست: 3707 آدمی که بچه داره،باید خودشو ملزم به رعایت بعضی چیزا بکنه.مثل همین حمام رفتن دو نفره،تعهد به زندگی و همسر که با وجود بچه باید چند برابر بشه.
شمیم_شیدایی عضویت: 1402/06/09 تعداد پست: 5218 وااای تازه یادم افتاد یه ساعت مونده به تحویل سال پدرشوهرم رفت حموم بعد دیدم مادرشوهرم فوری لباس برداشت رفت حموممن صداشو در نیاوردم ولی بقیه فهمیدن میخندیدن فک کن دایی شوهرم و مادربزرگش اونجا بود پدرشوهر و مادرشوهرم خیلی با ادب بودن نمیدونم چیشد ♡
atreen79 عضویت: 1404/03/05 تعداد پست: 5055 تا حالا مامانتو فقط با یه شرت ندیدی؟ مگه زمین فوتباله یا استخر خونشون که ببینه؟ ✅ یاد بگیر صبر کنی ، هر چیزی تو زمان خودش اتفاق بیوفته🕛
مهستیmahasty عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 22884 برن بابا چه اشکال داره ذوق کن که هنوز برا هم هیجان دارن اخه ذهن ادم خیلی فعاله. اونها همدیگه رو لیف می کشن بچه ها تو ذهنشون کلی سناریوهای دیگه میاد. یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!
ninijig عضویت: 1397/03/19 تعداد پست: 1632 سنی هم ندارن. زود ازدواج کردن شماها چندسالتونه ؟ چیزی که فراوان است اینجا تنهاییِ بی دریغِ من است....