2777
2789
عنوان

بچه ها من حالم به هم میخوره از زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 19 پست
منم خونواده جالبی ندارم پدر معتاد شیشه ای کلی دعوا کرد مامانمم فرستاد خونه خالم خودشم وسیله برداشت ن ...

چقد درکت کردم تو جوانی پیر شدیم منم مادر نفهم مستاجری بدون حقوق بدون پول رهن با دوتا برادر اشغال معتاد که زندگیمون نابود کردن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم درکت میکنم من خودم سی و پنج سالگی ازدواج کردم هر چند تا قبل سی به فکر ازدواج نبودم ولی بعد سی خیلی حس بدیه مجرد موندن. خودم مشکلی نداشتم ولی حرفا و رفتارای بقیه واقعا اذیت کننده است. 

اولا که خانوادت فقط از رو دلسوزی میگن پس ناراحت نشو از حرفاشون. ولی سعی کن خوشرو و خوش برخورد باشی. روابط اجتماعیتو بالا ببر در جمع های زنونه بیشتر شرکت کن. منظورم اینه خودتم تلاش کنی عزیزم. دعای معراج  هم من خ بهش اعتقاد دارم. چهل روز پشت هم بخون. 

انشالله مورد خوب برات پیدا میشه. 

چقد درکت کردم تو جوانی پیر شدیم منم مادر نفهم مستاجری بدون حقوق بدون پول رهن با دوتا برادر اشغال معت ...

بقران چنبار خاستم قرص بخورم از ورقشم دراوردم از اخرت ترسیدم وگرنه اینک ک من دارم اسمش زندگی نیس از بس هم گریه کردم دیگ چشمامم کم سو شده 

خدا نگذره منک نمیگذرم حتی از خود خدا هم نمیگذرم چی میشد مث بقیه پدر خوبی داشتم پول نمیخام خونه ننیخام گردش و تفریح هیچییی فقط مث خونواده بودیم