2777
2789
عنوان

رنگ مووو بیاین

203 بازدید | 16 پست

بچه ها من قبلا موهامو هایلایت کردم,الان میخام یکدست شه,رنگش طبیعی باشه ولی میگن N1و پرکلاغی موهارو خراب میکنه,چی بذارم که تیره و طبیعی باشه,یکدستم بشه؟n3خوبه؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوبه. N4خوبه. 

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 

آی گفتی منم مش کردم واسه عروسیم الان دیگه هر رنگی میزارم بعد از دو بار شستن مشش میاد رو دلم میخواد موهام یه دست شه 40 بار رنگ کردم نشده

دختر باس حجب و حیا داشته باشه وگرنه پرده که پنجره اتاق منم داره
قهوه اي زيتوني تيره بزار خيلي شيكه من قبلا گذاشتم قشنگ بود البته پوستم گندميه

عزیزم تو نت سرچ کردم دیدم رنگشو خوشم اومد

بعد رنگ,موهات به مشکی میزد؟رنگش طبیعی بود؟

یکدست میشه موهام؟

واسه من که یکدست شد. ولی موهای من جنسشون خیلی نازک و نرمه زود رنگ میگیره. چن ساله قبل مش کردم بعد n4 زدم یه دست شد

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه.