2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا ما آبو برقمون باهم قطع میشه

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

ما ک انگار سنسور گذاشتنهم میخوای ماشین لباس شویی روشت کنی قطع میکنن

یعنی ساعتش مشخص نیست؟ 

ما هر روز ساعت ۳تا۵ آبو برق نداریم خوبیش اینه میدونیم کی میره خودمونو با شرایط وفق دادیم

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

یعنی ساعتش مشخص نیست؟ ما هر روز ساعت ۳تا۵ آبو برق نداریم خوبیش اینه میدونیم کی میره خودمونو با شرایط ...

نه مشخص نیست 

دیروز تاجایی ک یادمه. ۱۲ تا ۲و... رفت

امروز ۱۱ و ... تا نزدیک ۱۲ فکرکنم

اونشب ۳ بار ، اخر یک مغازه اتیش گرفت

💕🌸☘️🌹

یعنی ساعتش مشخص نیست؟ ما هر روز ساعت ۳تا۵ آبو برق نداریم خوبیش اینه میدونیم کی میره خودمونو با شرایط ...

واسه ما سوپرایز میکنن یهو شیر آبو باز میکنی آب نیست 

خوابیم از گرما بیدار میشیم میبینم برق نیست

واییییی الانه ک سر ب بیابون بزارم

نه بابا آروم باش،یکم دلتو بزار پیش بچهای فلسطین... 

والا من نصف بیشتر خانوادم آلمانن بخدا بشینی پای حرفاشون تعجب میکنی،نمیخوام بگم اینجا همه چی گل و بلبله هااا نه اصلا ولی فکر نکن ما بدبختیم بقیه دنیا همش تو عشق و حالو راحتین

نه مشخص نیست دیروز تاجایی ک یادمه. ۱۲ تا ۲و... رفتامروز ۱۱ و ... تا نزدیک ۱۲ فکرکنماونشب ۳ بار ، اخر ...

کدوم شهری عزیزم