2777
2789
عنوان

تماسی از دانشجوی قدیمی برای دیدار

152 بازدید | 25 پست

سلام دوستان 

دیروز چند بار گوشبم زنگ خورد. برداشتم یه اقای مودب خودشو معرفی کرد و گعت من ۶ سال پیش دانشجوی شما بودم و ۶ ساله درگیرتونم. نتونستم زنگ بزنم چون از شاگرد استادی خجالت کشیدم. میشه خواهش کنم همدیگرو ببینیم من میخوام با شما بیشتر آشنا بشم. 

من پرسیدم هدفتون چیه از این تماس گفت میخوام لیشتر اشنا بشم باهاتون. 

که هکارش صداش کرد و گفت دوباره تماس میگیرم.

خب الان من چی بپرسم ازش؟ اصلا چی بگم؟ چطور ب خود کنم؟ گیج شدم.

توکل بر خدای مهربان

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا بده شانس

دانشجو به استاد علاقه مند بشه شانسه؟ 

فکر کنم برعکسش شانس باشه ها😅

رهایت‌ نمی‌کنم،مگر آنکه‌ مرا از قصد گم‌ کنی (:                           تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند                  

سنش رو نپرسیدم. من یادم نیومد کیه. شاید به چهره بشناسم اما به اسم بجا نیاوردم.

برو مروفایلاش بیین عکس داره یا ن

ببین کی هست

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

خخخخحالا بگین چی بپرسم ازش. اعتماد. بکنم نکنم

ی جایی تو دانشگاه قرار بزار در حد ۲، ۳دقیقه صحبت کن بیین میفهمی کی هست یا ن

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد