2777
2789

ی ویروس گوارشی اومده خیلیا درگیر شدن ، خودم از همکارام گرفتم دو روز حالم بد بود الان دختر و پسرمم گرفتن ، دو روز بیمارستان بستری بودن بعد مرخص شدن هنوزم حالشون خوب نشده😭من دیگه نمیدونم چیکار کنم ، اصلا هیچی نمیتونن بخورن ۵ روزه با سرم دووم آوردن تو رو خدا بگید چیکارشون کنم؟هر روز دکتر میبریم میگن چاره ای نیست سرم بگیرن تا بهتر بشن ولی هیچ فرقی نکردن😔😔

پیله ات را بِگُشا🌱                                                              تو به اندازه پروانه شدن زیبایی …🦋

عرق کاکوتی

حجاب از نظر ائمه علیهم السلام: *رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم از حضرت جبرئیل سوال نمود که آیا فرشتگان خنده و گریه دارند؟ جبرئیل فرمود: بله. زمانی است که زن بی‌حجابی و بدحجابی می‌میرد، و بستگان او را در قبر می‌گذارند و روی آن زن را با خشت و خاک می‌پوشانند تا بدنش دیده نشود. فرشتگان می‌خندند و می‌گویند: تا وقتی که جوان بود با دیدنش هر کسی را تحریک می‌کرد و به گناه می‌انداخت، او را نپوشاندند، ولی اکنون که مرده و همه از دیدنش نفرت دارند او را می‌پوشانند! *رسول اکرم صلی الله علیه و آله و سلم : یک گروهی که وارد جهنم می‌شوند، زنان بدحجاب هستند. (کنزالعمال، ج ۱۶، ص ۳۸۳) *امام صادق علیه السلام: برای زن مسلمان، جایز نیست که روسری (مقنعه) و پیراهنی بر تن کند که بدنش را نپوشاند. (وسایل الشیعه، جلد ۳۰، ص ۵۱۸۱) *رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم : هر زنی که به خداوند سبحان و روز قیامت ایمان دارد، زینتش را برای غیر شوهرش آشکار نمی‌کند و همچنین موی سر و مچ [پای] خود را نمایان نمی‌سازد و هر زنی که این کارها را برای غیر شوهرش انجام دهد، دین خود را فاسد کرده و خداوند را نسبت به خود خشمگین کرده است… (مستدرک حاکم، ج ۲، ص ۵۴۹) من به آدمهای بد زندگیم یه تشکربزر گ بدهکارم اونا بهم یاد دادن عاشق خودم باشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تقویتشون کنمدام مایعات مثل سوپ آب هوبج سوپ ماهیچه و خود ماهیچه بهشون بده بخورنمایعات باعث میشه زودتر ...

هیچی نمیتونن بخورم

۵ روزه هیچی نخوردن با معده خالی بالا میارن(خیلی شرمنده ببخشید🙏🏻) به دکتره هم که میگم ، میگه بذار بالا بیارن از بدنشون بیرون بره😐 خو اینا زبونم لال میمیرن دیگه بعد ۵ روز😭

پیله ات را بِگُشا🌱                                                              تو به اندازه پروانه شدن زیبایی …🦋

منم گرفته بودم با خانواده الان خوبیم خیلی بده حالت تهوع تب زیاددد کلا بدبختی

اصلا خیلی افتضاحه

من تهوع داشتم با تب و سرگیجه

ولی اینا اصلا دائما بالا میارن(گلاب به روتون ببخشید🙏🏻)

اصلا هیچی نمیتونن بخورن😭

از کجا بگیرم عطاری داره؟

بله فقط تلخه ازش بپرس ببین برای بچه چطوری استفاده کنی(یعنی مثل عرق نعناع دوآتیشه هست)حتما اول خودت بخور

حجاب از نظر ائمه علیهم السلام: *رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم از حضرت جبرئیل سوال نمود که آیا فرشتگان خنده و گریه دارند؟ جبرئیل فرمود: بله. زمانی است که زن بی‌حجابی و بدحجابی می‌میرد، و بستگان او را در قبر می‌گذارند و روی آن زن را با خشت و خاک می‌پوشانند تا بدنش دیده نشود. فرشتگان می‌خندند و می‌گویند: تا وقتی که جوان بود با دیدنش هر کسی را تحریک می‌کرد و به گناه می‌انداخت، او را نپوشاندند، ولی اکنون که مرده و همه از دیدنش نفرت دارند او را می‌پوشانند! *رسول اکرم صلی الله علیه و آله و سلم : یک گروهی که وارد جهنم می‌شوند، زنان بدحجاب هستند. (کنزالعمال، ج ۱۶، ص ۳۸۳) *امام صادق علیه السلام: برای زن مسلمان، جایز نیست که روسری (مقنعه) و پیراهنی بر تن کند که بدنش را نپوشاند. (وسایل الشیعه، جلد ۳۰، ص ۵۱۸۱) *رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم : هر زنی که به خداوند سبحان و روز قیامت ایمان دارد، زینتش را برای غیر شوهرش آشکار نمی‌کند و همچنین موی سر و مچ [پای] خود را نمایان نمی‌سازد و هر زنی که این کارها را برای غیر شوهرش انجام دهد، دین خود را فاسد کرده و خداوند را نسبت به خود خشمگین کرده است… (مستدرک حاکم، ج ۲، ص ۵۴۹) من به آدمهای بد زندگیم یه تشکربزر گ بدهکارم اونا بهم یاد دادن عاشق خودم باشم

وای پسر منم گرفته 

از دیشب تا حالا فقط بالا میاره ، آبم میخوره بالا میاره

دیشب بردمش درمونگاه گفت بذار استفراغ کنه😐بمیرم الهی بچم داره درد میکشه😭

چند سالشونه ؟ پسر من ۸ سالشه

کاربری دست سه تا خواهر خیلی صمیمی😍مهسا ۳۴ ساله متاهل و ماهرخ ۲۱ ساله مجرد و ماهک ۱۹ ساله مجرد❤️سه تاییمونم چشم و ابرو مشکی💕

بله فقط تلخه ازش بپرس ببین برای بچه چطوری استفاده کنی(یعنی مثل عرق نعناع دوآتیشه هست)حتما اول خودت ب ...

بچه نیستن دخترم ۱۹ پسرم ۲۰

میگم حالشون بدتر نشه چون تلخه؟

بچه نیستن دخترم ۱۹ پسرم ۲۰میگم حالشون بدتر نشه چون تلخه؟

نه شبیه عرق نعناست برای معده خوبه حالت تهوع رو قطع می کنه