2777
2789

سلام خواهرشوهر کوچیکم امروز داشت باهام حرف می‌زد تقریبا 20. 21 سالشه

کنکور داره میده 

و رشته خوبی قبول میشه 

از لحاظ زیبایی خوبه 

چند وقت پیش اومده بودن خونه ما شیراز رفته بودیم بیرون و نمیدونم چی دیگه شد با یه پسره آشنا شده بودن شماره همو داشتن 

الان برام تعریف میکنه میگه دانشجو پزشکیه 25 سالشه مشاور کنکوره ماشین داره سرکار میره تو مطب کار میکنه درسم میخونه خونه شیراز گرفته البته دانشجویی 

و اینکه پسر خرج کنی هست از حرفاش با خواهر شوهرم مشخصه طبق گفته خودش 

خواهر شوهرم میگفت راهمون دوره اونا تهران هستن ولی پسره گفته من ماشین دارم میام همو می‌بینیم  و میگفت هنوز تکلیفم با زندگی و دانشگاهم مشخص نیست نمیدونم چکار کنم البته گفت به کسی نگی فقط من میدونم از این موضوع شما باشین قبولش میکردین با این شرایط؟ البته پسره ام خیلی با شخصیت و  خوش قیافه قد بلند و خیلی عاقلانه صحبت و رفتار میکنه 

خانومِ آقای ِ(حالادکترکه نه، تکنسین رادیولوژی) دلم میخواست همسر رئیس شرکت باشم😅😬 میشدم خانومِ رئیس😁 خانووووم رئیس☺️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ظاهرا ک خوبهباید ی مدت باهم صحبت کنن ببینن اخلاقی به هم میخورن یا نه

راه دور، و اینکه خواهر شوهرمم هنوز تکلیف زندگیش مشخص نیس چی 

خانومِ آقای ِ(حالادکترکه نه، تکنسین رادیولوژی) دلم میخواست همسر رئیس شرکت باشم😅😬 میشدم خانومِ رئیس😁 خانووووم رئیس☺️

آره همه چیش اوکیه دیگه

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
دختر پسر باید همو بخوان ما چ کاره ایم

نظر خواستیم خب اون از من نظر خداست من تنهایی نمیدونستم چی بگم گفتم اینجا مشورت کنم به شوهرم ک نمیتونم بگم 

آره همه چیش اوکیه دیگه

راه دور چی؟ 

شما بودین قبول میکردین؟ 

باید تکلیف پسره زود مشخص بشه خواهر شوهرتون الکی توی ی رابطه ی بلند مدت قرار نده چون دانشجوی پزشکیه راه دور و دراز داره بنظرم از الان هدف رو مشخص کنن ازدواج یا فعلا بودن تو ی رابطه ی بلند مدت این بستگی داره ب خواهر شوهرت ک دوست داره زود به ازدواج ختم بشه یا نه فعلا تو رابطه باشن حالا س سال چارسال پنج سال 

خاهر کوچیکه آنجلیناجولی 

نظر خواستیم خب اون از من نظر خداست من تنهایی نمیدونستم چی بگم گفتم اینجا مشورت کنم به شوهرم ک نمیتون ...

بنطرم تو دخالت نکن بگو خودت میدونی یا بگو میتونی بری مشاوره کمکت کنه

تو هر چی بگی فردا روز همه چی رو سر تو خراب میشه

مشخص میشه خبباهم به اهداف شون میرسن این اقا هم کمک شون میکنهراهشونم که اگه قبول کرده میاد میبینتش مش ...

مثلا دو سه ماهیی میتونن همو ببین آخه این رابطه خواهر شوهرمو دو دل کرده 

باید تکلیف پسره زود مشخص بشه خواهر شوهرتون الکی توی ی رابطه ی بلند مدت قرار نده چون دانشجوی پزشکیه ر ...

ممنون 

بنطرم تو دخالت نکن بگو خودت میدونی یا بگو میتونی بری مشاوره کمکت کنهتو هر چی بگی فردا روز همه چی رو ...

پس چکار کنم چیزی نگم خواهرم شوهرم ناراحت میشه از بین همه اومده به من اعتماد کرده گفته 

ولی اینم هست شوهرم بفهمه بعدش اولین کسی که سرش خالی میشه منم