2777
2789
عنوان

حس ششمتون میگه من کی ازدواج میکنم

60 بازدید | 9 پست

؟؟؟؟؟ ۳تا ۵ سال دیگه ازدواج میکنم؟ بعدشم طلاق میگیرم؟ یاخانوادم تو این مدت میمیرن؟ چون حس ششما همه اینارو بهم میگن. میگن پروفایلت این حسو بهمون میده. میخوام شما هم نظرتونو بگید

فقط 11 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر بارداری نیست. مجردم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه زودتر ازدواج میکنی خیلی زودتررر خانوادتم سالم میممونن طلاقم نمیگیری

مرسی که اینو گفتین دعا کنین امسال بشه برام. فقط یه سوال دیگه هم دارم. به نظرتون چند وقت بعد ازدواج بچه دار میشم و جنسیتش چیه؟

فقط 11 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر بارداری نیست. مجردم

حس ششمم میگه خیلی مونده تا بزرگ بشی تا زمانی که فکر میکنی بقیه از رو هوا میتونن ازدواج و طلاقت رو حدس بزنن هنوز جا داری برای بلوغ 😐😐😐😐

پس به جای این که تمرکز کنی ببینی ۳ تا پنج سال دیگه شوهر میکنی یا نه ، بعدش طلاق میگیری یا ن 

چهار تا کتاب روانشناسی رابطه بخون که هر وقت ازدواج کردی  تو زندگیت به مشکل نخوری 

تا خدا هست زندگی باید کرد 💗