2777
2789

دیروز تولد بوده بعد فک کنم افتاده پاش زخم شده ولی اونجا جوراب شلواری پاش بوده نفهمیده بعدم اومد خونه خیلی خسته بود دیشب شلوار پوشید سریع من نمیدونم چرا ندیدم امروز میخواستم ببرمش حموم در اوردم شلوارشو گفتم وای اینجات چی شده باورتون میشه یک ساعت گریه کرد دید زخمه؟😂😂😂

حموم که افتاد برای عصر با شوهرمم رفتن بیرون چسب زخم گرفتن اومده میگه نه باند پیچی کن حالا زخمش اندازه نصف بند انگشته 😂😂چرا انقدر کولی ای اخه بچه

دلمم نمیاد اصلا بهش بخندم فک کنه دارم مشکلی که به خیال خودش داره رو مسخره میکنم ولی هر چند دقیقه یه بار میره میشینه بغل باباش میگه واقعا درد میکنه 😒😂 

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اااای قربونش برم ننه😍😂😂😂

خدا نکنه🥹😍😂 دارم میترکم بخدا از دست کاراش هی میرم تو اتاق میخندم میام تو هال باز 

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

وای گازش بگیر از طرف من 😁😁❤️❤️❤️

دلم میخواد بخدا میترسم سر گاز یه دور مارو ببره اورژانس😂🥹

خدا نکنه🥹😍😂 دارم میترکم بخدا از دست کاراش هی میرم تو اتاق میخندم میام تو هال باز

عزیزدلمممم ماشالله بهش

چقد شیرینه😍😍کلی بوسش کن

خدایا لطفا مامان بابام دلشون شاد باشه و همیشه چشماشونو ببوسم🫀❤️