2777
2789

🥲به نظرتون اینک با رفیقام برم بیرون و تفریح داشته باشم یا بخوام شبا خونه عمه ای خاله ای چیزی بخوابم غیرمنطقیه؟همسرم هیچی بهم نگفته تا الان ولی وقتی میبینم خودش دائم یا سرکاره یا خونه شونه یا پیش منه معذب میشم 

البته من دائم پی دوست و رفیقام نیستم مثلا ماهی یه بار بیرون رفتن و چندبار شب نشینی خونه هامون در این حد

حق با فریدون فرخزاد است:ﻧﻪ ﻣﺮﮒ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺗﺮﺳﻨﺎﮎ ﺍﺳﺖ ﻭ ﻧﻪ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺷﯿﺮﯾﻦ ﮐﻪ ﺍﻧﺴﺎﻥ برای این دو، ﺷﺮفش را بدهد! یک عدد کاربر قدیمی هستم🫡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همش خونه ام ازخونه بیرون نمیرم افسرده ام

چراا

حق با فریدون فرخزاد است:ﻧﻪ ﻣﺮﮒ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺗﺮﺳﻨﺎﮎ ﺍﺳﺖ ﻭ ﻧﻪ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺷﯿﺮﯾﻦ ﮐﻪ ﺍﻧﺴﺎﻥ برای این دو، ﺷﺮفش را بدهد! یک عدد کاربر قدیمی هستم🫡

من هیچ دوستی ندارم از صبح تا شب خونه ام خسته شدم از بیکاری و کارای تکرارینه غیر منطقی نیست که پیششون ...

میگم شاید چون همسرم سمت دوستاش نمیره اینک من با رفیقام باشم بد باشه

خوب اون انتخاب خودشه که دوستی ندارم ولی بهتره شما هم زیاده روی نکنید و با رضایت همسرت باشه

نه رفیق زیاد داره ولی خب خودش نمیره یا سرکاره یا پیش منه