2777
2789
عنوان

عبا میتونه حجاب کاملی باشه❓️

126 بازدید | 16 پست

منظورم مانتو عبا هست از این گشادا

که جدیدا خیلی از چادریا ؛  عبارو جایگزین چادر کردن

از نظر خودم مثل چادریه که سرشونه هات میندازی بجای اینکه تو سرت بندازی از روی شونه شروع میشه

بنظرتون برای یک محجبه که چادری بوده ، پوشیدن عبا تنزل حجاب محسوب میشه؟

و برای یک خانم با استایل ظریف قد ۱۶۰ وزن ۴۹ ،،میاد یانه؟؟

آقایون سایت برای بار هزارم میگم لطفا تا می بیند تاپیک درباره ازدواج زدم درخواست دوستی ندید. حتما باید مادر گرامیتون مورد عنایت قرار بدم؟

عبا اتفاقا پوشیده تره به نظرم 

چون چادر کشیده میشه یا باد میزنه از وسط باز میشه ولی عبا اینطوری نیست و کلا پوشیده و شیکه 

اگر جوابی از من نگرفتین بدونین که در شان خودم ندونستم که هم صحبت شم باهاتون☺️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آره خب اگه موهات دیده نشه دیگه حجابت کاملا رعایت شده 

برای چی باید بی حجاب تلقی بشه!! 

من هیچوقت نمی‌تونم از مشکلاتی که درونم حس می‌کنم حرف بزنم فقط میفهمم یه چیزی داره از درون منو اذیت میکنه و هر لحظه بیشتر منو غرق خودش می‌کنه. من از درونم از جایی که نه درک می‌شه و نه دیده میشه دارم با یه هیولا می‌جنگم و از بیرون لبخند می‌زنم و مثل یه آدم نرمال رفتار می‌کنم. خستم، از جنگیدن با هیولای درونم عمیقا خستم. حتی یه خواب ابدی هم نمیتونه خستگی رو از روحم بیرون بکشه.

باید روسری یا شالی که سرت میکنی رو قسمت سینه رو‌کامل بپوشونه،

این تفاوت عبا و چادره

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
عبا ک عالیه ولی برای قد کوتاه فک نمیکنم مناسب باشه میتونی امتحان کنی

الان من قد کوتاه حساب میشم؟

آقایون سایت برای بار هزارم میگم لطفا تا می بیند تاپیک درباره ازدواج زدم درخواست دوستی ندید. حتما باید مادر گرامیتون مورد عنایت قرار بدم؟

فرق چادر و عبا به نظرم تو بیشتر نشون دادن قسمت سینه هست

از نظر من به شخصه بله حجاب کاملیه

البته از نظر من شومیز و شلوار غیر جذب هم حجاب کاملی هست

که البته نظر من خ مهم نیست🫠

#خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

عبا به همه میاد، بله لباس کاملی هست، چادر به سر و گردن فشار میاره ،خودم چادری هستم ولی همسرم اجبارم کرده خودم عبا رو کامل می‌دونم 

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده
فرق چادر و عبا به نظرم تو بیشتر نشون دادن قسمت سینه هستاز نظر من به شخصه بله حجاب کاملیهالبته از نظر ...

عبا شله سینه رو نشون نمی‌ده ،بندشو البته از زیر نباید ببندی

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده
عبا به همه میاد، بله لباس کاملی هست، چادر به سر و گردن فشار میاره ،خودم چادری هستم ولی همسرم اجبارم ...

من قدم ۱۶۰ هست لاغرم

نمیدونم بیاد یانه

یکی از کاربرا میگه کوتاهم به من شاید نیاد

باید روسری یا شالی که سرت میکنی رو قسمت سینه رو‌کامل بپوشونه،این تفاوت عبا و چادره

بله باید بپوشونه، البته من بند تنظیم عبا رو نمی‌بندم ،سینه هام هم کوچیکه ،اکثر ایرانی ها سینه بزرگ ندارن