2777
2789
عنوان

نکات کباب کوبیده رو بهم بگین لطفا

62 بازدید | 4 پست

ویدیو اموزشی زیاد هست اما بعضیا فن و فوت رو نمیگن متاسفانه بعد ک درست میکنی عینا مثل اخر ویدیوشون در نمیاد شما کامل بهم میگین چطور درست کنم؟ 

گوشتت رو دو بار چرخ کن 

وقتی داری میزنیش به سیخ دستتو بزن تو روغن 

یکم دنبه بریز تو گوشتت

چه کسی می داند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی پیله ات را بگشا ، تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💙                                                                                                         

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من گوشت دو چرخه میکنم 

آب پیاز رو میگیرم 

نمک و زرد چوبه و فلفل سیاه و بیکینگ پودر یا جوش شیرین اضافه میکنم 

خوب ورز میدم و سیخ میگیرم 

عالی میشه

خدایا، من یقین دارم که هستی ❤️🤍🌱️                                                 

گوشتت رو از شب قبل در بیار پیازت رو رنده کن و کامل کامل کامل ابش رو بگیر بنداز دور بعد پیازت رو بزن به گوشت نمکم بزن یکم ورز بده بذارش تو یخچال برای فردا تا مزه دار بشه

یه کاسه اب میذاری کنار دستت دستت رو میزنی به اب خیلی ابکی نشه ها نم بشه

یه چونه صد گرمی برمیداری یکم گردش میکنی از وسط میزنی به سیخ بعد یکم پهنش میکنی رو سیخ سر و تهش رو میچسبونی هر وقتی هم گوشت به دستت چسبید یکم دستتو با اب نم کن

وقتی یکدست گوشت رو روی سیخ چسبوندکی با انگشت شست و وسطت از بالا تا پایین به گوشت شکل بده