گوشتت رو از شب قبل در بیار پیازت رو رنده کن و کامل کامل کامل ابش رو بگیر بنداز دور بعد پیازت رو بزن به گوشت نمکم بزن یکم ورز بده بذارش تو یخچال برای فردا تا مزه دار بشه
یه کاسه اب میذاری کنار دستت دستت رو میزنی به اب خیلی ابکی نشه ها نم بشه
یه چونه صد گرمی برمیداری یکم گردش میکنی از وسط میزنی به سیخ بعد یکم پهنش میکنی رو سیخ سر و تهش رو میچسبونی هر وقتی هم گوشت به دستت چسبید یکم دستتو با اب نم کن
وقتی یکدست گوشت رو روی سیخ چسبوندکی با انگشت شست و وسطت از بالا تا پایین به گوشت شکل بده