2777
2789
عنوان

شماجای من بودین با همسرتون چجوری برخورد میکردین

| مشاهده متن کامل بحث + 1031 بازدید | 75 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا حرف نمیزنهفک کن میره انیمه جنسی دان میکنه میبینه

بهشون میگن هنتای 

خیلیا بهش اعتیاد دارن اکثر شخصیتا هم ویژگیای ظاهری خیلی مثل همی دارن 

به نظرم فکر کن که دیدن و ایناش از کی شروع شده، حرف بزن باهاش نمیدونم سعی کن باهاش بری بیرون یکم وقت بگذرونین نزدیک تر شین بعدا کم کم بحثشو بکش وسط که چیه می‌بینه 

من بودم دنبال این میگشتم که چیشونو دوست داره 

من تا حلا گوشیه شوهرمو چک نکردم نمیدونم چه حسی داری ولی سعی با صبحت کردن حلش کنی

من خیلی وقتا اصلا قصد این کارو نداشتم

گوشیشو برداشتم زنگ بزنم دیدم

کاربری دست دونفر 🤷🏻‍♀️  باتجکر🫡

اصلا حرف نمیزنهفک کن میره انیمه جنسی دان میکنه میبینه

من یه کیس اینطوری دیدم دکتر بهش گفت خیانت محسوب میشه و ضمن اینکه شاید واقعا ناتوانه یا اعتماد به نفس نداره یا شاید ببخشیدا اصطلاح اوناست میگم خانوماشون عین کتلت برخورد میکنه بهرین کار مشورت با یه مشاور خانوادست بعدش میشه س ک س تراپیست

بهشون میگن هنتای خیلیا بهش اعتیاد دارن اکثر شخصیتا هم ویژگیای ظاهری خیلی مثل همی دارن به نظرم فکر کن ...

فیلم پور.  ن هم میبینه

حدود ۳روزه میگ انیمه میبینم نمیزاره منم نگا کنم

کاربری دست دونفر 🤷🏻‍♀️  باتجکر🫡