2777
2789
عنوان

کیا اربعین رفتن کربلا

194 بازدید | 9 پست

من دو بار رفتم الحمدلله ولی سخت گذشته اون هم به کنار نتونستم خوب زیارت کنم الان دلم میخواد هم به پیاده روی برسم هم به زیارت میگم اول بریم پیاده روی بعد که انشالله رسیدیم کربلا بریم سامرا و کاظمین اونجا بمونیم تا اربعین تموم بشه بعد اربعین بریم زیارت شاید خلوت باشه بتونم زیارت کنم کسی تجربه ایی داره ؟!

پدرم هرساله اول از نجف با ماشین میرن کربلا خلوته زیارت میکنن باز برمیگردن نجف و پیاده میرن کربلا . دوبار میرن کربلا سری اول زیارت میکنن سری دوم شلوغه سخته 

بهترین کار در برابر حرفای یه احمق سکوته😊🙃

ما پارسال یه کم زودتر رفتیم،  تونستیم زیارت کنیم. 

ولی اینکه بچسبم به ضریح نبودا. 

ولی میشد رفت داخل و نماز خوند. 

پیاده روی و زیارت ائمه دیگه رفتیم،  برگشتیم کربلا،  نسبت به روز اول به شدت خیابونها شلوغ بود و رفتیم گاراژ کاظمین. اونقدر شلوغ بود که یه بنده خدایی میگفت خیلیوقته وایسادم،  ماشین نیست.  یکی اومد سریع سوار شدیم. 

بعدشم همین که یه سلام بدی،  برگردی برات کافیه. همونم ثواب زیارت رو برات داره. 

بعد اربعین بمونی اسکان و غذا باخودته. موکب ها جمع میشن.  

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پدرم هرساله اول از نجف با ماشین میرن کربلا خلوته زیارت میکنن باز برمیگردن نجف و پیاده میرن کربلا . د ...

من سال اول  اینجوری رفتیم ولی بازم شلوغ بود میگم شاید بعد اربعین دستم به ضریح برسه

من سال اول اینجوری رفتیم ولی بازم شلوغ بود میگم شاید بعد اربعین دستم به ضریح برسه

من پارسال رفتم دوسه روز قبل اربعین بین الحرمین بودیم ولی خب نمیشد تکون خورد خیلی شلوغ بود حتی داخل بین الحرمین هم نتونستیم بریم 

بهترین کار در برابر حرفای یه احمق سکوته😊🙃

ما پارسال یه کم زودتر رفتیم، تونستیم زیارت کنیم. ولی اینکه بچسبم به ضریح نبودا. ولی میشد رفت داخل و ...

اسکان که میشه داخل خود حرم یا جایی رو پیدا کرد خوابید غذاهم میگیریم من فقط میخوام قشنگ زیارت کنم😭💔

اسکان که میشه داخل خود حرم یا جایی رو پیدا کرد خوابید غذاهم میگیریم من فقط میخوام قشنگ زیارت کنم😭💔

زیارت قشنگ رو بذار زمستون برو. 

الان خلوتم باشه گرما اذیتت میده. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

ما سال گذشته دو،سه روز قبل از اربعین رسیدیم کربلا و دوشب هم موندیم و تو این دوروز زیارت هم رفتیم و دستمون هم به ضریح رسید چون صف بود سخت نبود

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
من سال اول اینجوری رفتیم ولی بازم شلوغ بود میگم شاید بعد اربعین دستم به ضریح برسه

سلام عزیزم الهی که امسال هم بری..اگه رفتی میشه واسه منم دعا کنی واسه حامله شدنم خیلی دلشکسته ام اسمم سمانه..شاید از دل و زبون تو بشنون در حقم

نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨‍👩‍👧‍👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستمهرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم  باردار شدم  خدایا سپردم دست خودت خودت درستش کن