2777
2789
عنوان

خانومار کاراگاه بیاین کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 189 بازدید | 29 پست
عزیزم من زخم خوردم که الان شک کردمخیانت کرده و با کمک مشاور قرار شده یک سال بهش فرصت بدم خودشو ثابت ...

اهان خب قشنگ توضبح ندادی پس زیر پوستی کار کردنو خوب بلده 

دوست من برای شفای مادرم یک صلوات مهمانم کن
از اعتمادم سوء استفاده کرده الانم خونه تنها بوده هزارتا غلط میتونه کرده باشه

خونه خودشه.. چیکار میتونه بکنه؟ چند ساعتی تنها بوده! فضا بده به این مرد که بتونه اونم اشتباهش رو جبران کنه و دوباره اعتمادت رو به دست بیاره‌..  دیگه تو خونه خودش ارامش نداشته باشه و یکی رو اعصابش مدام راه بره در نهایت خسته میشه و میره جایی که ارامش داشته باشه! از ما گفتن..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره واقعاااا وقتی یکبار یه چیزی دیدم الان همش می‌گردم چیزی نبود خیالم راحت نمیشه کهبیشتر میگردم و شک ...

اگه رفتارش درسته.فقط خودت عذاب میدی.اون شماره هم سر فرصت بگو جلو تو زنگ بزنه و سو تفاهم برطرف شه.برای خودم پیش اومد.طرف دختر بود.استعلام گرفت ما سال قبل بوده.سه ماه حرص خوردم.اعتراف نکرد.جور دیگه حالش بگیر.برا خودت زیاد خرج کن.

خونه خودشه.. چیکار میتونه بکنه؟ چند ساعتی تنها بوده! فضا بده به این مرد که بتونه اونم اشتباهش رو جبر ...

حرفت کاملا صحیحه

ولی من وقتی شک میکنم نفسم بند میاد قلبم تند میزنه و نمیفهمم چیکار میکنم فقط باید سریع ته و توی ماجرا رو دربیارم

خبر داری زمین گرده؛ لگد کردی لگد میشی؟!

اگه رفتارش درسته.فقط خودت عذاب میدی.اون شماره هم سر فرصت بگو جلو تو زنگ بزنه و سو تفاهم برطرف شه.برا ...

دارم همین کارو می‌کنم 

تا الان ۲۰۰ میلیون پس انداز مخفی دارم

کار نمیکنم لم دادم تو خونه و همش دستور میدم

خرجم خوب میکنه 

حستب بانکیشم چک میکنم ولی بازم میتونه منو بپیچونه

حرفت کاملا صحیحهولی من وقتی شک میکنم نفسم بند میاد قلبم تند میزنه و نمیفهمم چیکار میکنم فقط باید سری ...

نه عزیزم شک نکن.. چیزی برا شک نیست اخه

بخواد زیرآبی بره راحت متوجه میشی.. مردها مثل ما پیچیده نیستن.. بخوان خیانت کنن زود لو میرن اونم جوری که حتی نمیتونن انکارش بکنن. 

چشمت ترسیده و حق داری.. یه نفس عمیق بکش و سعی کن فکرتو با دیدن فیلم و سریالی که حس خوب داره منحرف کنی که دیگه این قضیه کمرنگ شه تو ذهنت

دارم همین کارو می‌کنم تا الان ۲۰۰ میلیون پس انداز مخفی دارمکار نمیکنم لم دادم تو خونه و همش دستور می ...

روشت درست نیست.ماشین و نصف خونه به نام بزن.بزار ذهنت آزاد باشه.باهاش خوب باش و به خودت برس.سفر و وسایل خونه عوض کن.کنارش طلا بخر دستت کن.غذا خوب درست کن.

نه عزیزم شک نکن.. چیزی برا شک نیست اخهبخواد زیرآبی بره راحت متوجه میشی.. مردها مثل ما پیچیده نیستن.. ...

شوهر من هم بی نهایت باهوشه 

چمیدونم بخدا ایشون قصد جدی برای بچه داره و من هنوز نمیتونم اعتماد کنم بهش

روشت درست نیست.ماشین و نصف خونه به نام بزن.بزار ذهنت آزاد باشه.باهاش خوب باش و به خودت برس.سفر و وسا ...

طلا هم میخرم

ماشین به اسم منه یعنی کلا مال خودمه

یه مقدار هم پول داده گذاشتم تو بانک سودشو میگیرم

خونه نداریم ک به اسمم کنه

نه عزیزم شک نکن.. چیزی برا شک نیست اخهبخواد زیرآبی بره راحت متوجه میشی.. مردها مثل ما پیچیده نیستن.. ...

فکر میکنم چون میدونه من خیلی جدی چکش میکنم کلا یه گوشی و خط دیگه داره ک نمیاره خونه

و وقتایی هم ک من شهرستانم با طرف برنامه میچینه😞

طلا هم میخرمماشین به اسم منه یعنی کلا مال خودمهیه مقدار هم پول داده گذاشتم تو بانک سودشو میگیرمخونه ...

والا دنیا ارزش حرص خوردن نداره.از کس و کارش بدی دیدی.حذف کن.فقط برا خودتان زندگی کنید.انشااله خونه هم میخرید.روح مامان بزرگت شاد.

فکر میکنم چون میدونه من خیلی جدی چکش میکنم کلا یه گوشی و خط دیگه داره ک نمیاره خونهو وقتایی هم ک من ...

به نظرت یه زن غریبه ارزش همچین ریسک و خطری رو داره؟ 

نداره والا

اگه قبلا لو نمیرفت یه چیزی ولی الان لو رفته و میدونه تو ریز به ریز رفتاراشو زیر نظر داری.. اگه انقدر این زن براش باارزش بود که بخواد الکی استرس بکشه شک نکن الان از شما طلاق گرفته بود با اون زن ازدواج کرده بود.

برا راحت شدن خیالت یه بار سرزده برو محل کارش و حواست باشه گوشی دیگه ای رو میزشه یا نه.. یا یه چیزی رو اونجا یواشکی جابه جا میکنه که تو متوجه نشی یا نه..

نمیخوام بگم الکی امیدوار باش و ... نه اتفاقا خوبه که احتیاط میکنی

ولی تا وقتی خودش آتوی محکمی نداده دستت دلت رو روشن کن که چیزی نیست. گفتی باهوشه درست ولی هر چقدر باهوش باشه شک نکن هوشش به تویی که اماده ای مو رو از ماست بکشی بیرون نمیرسه

به نظرت یه زن غریبه ارزش همچین ریسک و خطری رو داره؟ نداره والااگه قبلا لو نمیرفت یه چیزی ولی الان لو ...

اتفاقا دقیقا حرفای خودشه

گفت تو برام با ارزشی که به خاطرت ماهی ۴۰ تومن زیر قرض هستم

کسی هم اگه بوده برای لذت آنی بوده و الان پشیمونم 

تو سگت شرف داره به همه زنای خراب

بغدشم گفت اگه دوست نداشتم همون موقع ک فهمیدی پی طلاق رو میگرفتم (چون بهش گفتم بیا توافقی جدا شیم به کسی نمیگم خیانت کردی که بتونی زندگی عادی تو بکنی) گفت نه من دوست دارم

الانم میگه باید خر باشم ک درباره برم پی دختر

چون من به مامانشم گفتم و بدجوری باهاش درگیر شد مامانش کتکش زد گفت دوباره گه خوری کنی نه جایی خونه من داری نه زنت

ولی ایشون یه رفتارایی داره مثل اینکه فیلم پور ن میبینه

ساعت رفت و امدش مشکوکه

همین گوشی نیاوردنش

نت خریدنش برا شماره غریبه 

و ...

به نظرت یه زن غریبه ارزش همچین ریسک و خطری رو داره؟ نداره والااگه قبلا لو نمیرفت یه چیزی ولی الان لو ...

سرزده هم رفتم محل کارش یه کم استرس گرفت بعد هی گفت زود برو زود برو منم رفتم

چیز خاصی ندیدم

اتفاقا دقیقا حرفای خودشهگفت تو برام با ارزشی که به خاطرت ماهی ۴۰ تومن زیر قرض هستمکسی هم اگه بوده بر ...

خب پس واقعا همینه. به حرفش اعتماد کن.. چیزی جز این بود رفتار دیگه ای میدیدی ازش..

ممکنه هر کسی فیلم پ.و.ر‌ن ببینه و ... به هر حال ادمیزاده و هوس هاش .. اما شک نکن برا همون هم الان کلی ازت میترسه و سعی میکنه سراغ فیلم هم نره که مبادا شما متوجه بشی.‌ حتی حمایت مادرش رو هم نداره به چه جرئتی دوباره خطا کنه؟

(و چه مادرشوهر خوبی داری)

شما چون چشمت ترسیده از نگرانی و استرس دنبال یه خطایی که بهت ثابت شه اشتباهی ازش سرزده .. و بیشتر این فکرها الان تو ذهن خودته.

ولی در مورد سیمکارتهایی که داده به رفقاش حساس باش.. ممکنه همون رفیق هاش با اون سیمکارت ها اشتباهاتی رو بکنن که به قیمت زندگی شما تموم شه. من حای شما بودم به جای اینکه ذهن و انرژیم رو بذارم رو خیانتی کا اتفاق نیفتاده بیشتر با زبان خوب و اروم تشویقش میکردم سیمکارت هاش رو از دست ملت جمع کنه که اونا اگه اشتباهی کردن به اسم همسر شما تموم نشه خدای نکرده