2777
2789

تعریف منم میکنه ولی اونقدر جلوی من و مامانش تعریف مامانش رو  میکنه که مامانش دیروز هی میگفت من مادرم من مادرم بعد اینم بگم اگه شوهرم از من تعریف کنه مادرش سریع واکنش نشون میده لطفا توهین نکنید که میدونید هممون حس حسادت رو داریم چکار کنم خیلی حساس نیاشم

آقایون به هیچ وجه تو تاپیکای من شرکت نکنند ، یه آبان ماهی مظلوم 😁. پسرعزیزم عاشقتیم،دختر قشنگم،مرسانا یکی یه دونه ی مامان و بابا،،نی نی سایت جز تفریحات و سرگرمی منه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر منم از زمان دوستی مون تعریف مامانش رو میکرد

بعد یه جاهایی هم بهم میگفت مثل تو ئه 

یعنی میخواستم بشینم دونه دونه موهاشو بکنم 😂😂😂

اما الان که چند نفر دیگه رو هم نگاه میکنم، به نظرم پسرا موقع ازدواج یکی که نزدیک به مادرشون باشه انتخاب میکنن !

(حداقل از دید اونا و نگاه اونا ! نه توی واقعیت !!! )

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

داره این کارو می‌کنه که مادرش آروم باشه و از حسادت نخواد رابطه شما رو خراب کنه

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

والا من خودمم میشینم کمک شوهرم از مامانش تعریف میکنم چون واقعا هرچی میگه درستهولی خب شوهرم درعوض همو ...

از ما هم تعریف میکنه ولی میدونی چیه مثلا به مامانش میگفت تو روزی داری بعد مادرش دیگه هر دفعه میاد میگه من روزی دارم منو هی بیارین تا روزی داشته باشین دیگه ا نقدر تکرار میکنه 

آقایون به هیچ وجه تو تاپیکای من شرکت نکنند ، یه آبان ماهی مظلوم 😁. پسرعزیزم عاشقتیم،دختر قشنگم،مرسانا یکی یه دونه ی مامان و بابا،،نی نی سایت جز تفریحات و سرگرمی منه

اسی همسر منم مدام از خواهرش جلو من تعریف می‌کرد به نظرم از قصد اینکارو میکنن فکر کن من جلو شوهرم همش از برادرم تعریف کنم 

تو زندگیتون تک بعدی نباشید؛ درس بخونید ولی کنارش یه مهارتم یاد بگیرید.کار کنید ولی کنارش حتما سفر هم برید.پس انداز کنید ولی کنارش به استایلتون برسید.رابطه عاشقانه داشته باشید ولی خودتونو وقف نکنید.خانواده‌تون رو دوست داشته باشید ولی از علایقِ خودتون بخاطر احترام به خانواده نگذرید.   یهو به خودتون میایید می‌بینید هیچی ازتون نمونده جزهمون  بُعد از زندگیتون که خودتونو واسش وقف کردین

عزیزم عادیه تغییر پذیر هم نیستن منم نامزدم هرچی غذای خوشمزه درست کنم باز بیشتر دستپخت مادرش رو قبول داره یا کلا پیش من خیلی لیلی به لالای مادرش می‌ذاره منم پذیرفتم ولی احترام میگذارم و از سیاستم چیزی نمی‌گم چون اگه پیش یه مرد از مادرش بد بگی یا حسادتت رو بروز بدی فقط خودت رو بد می‌کنی مادرش بد نمیشه از من گفتن بهتره کنار بیای به جاش توام از مادرت تعریف کن همیشه خانوادت رو بالا ببر

تهش همون تعریفات گند میزنه به زندکی جفت تون آخه واسه چی تعریف چیزی که عیانه چه حاجت به بیانه

تو زندگیتون تک بعدی نباشید؛ درس بخونید ولی کنارش یه مهارتم یاد بگیرید.کار کنید ولی کنارش حتما سفر هم برید.پس انداز کنید ولی کنارش به استایلتون برسید.رابطه عاشقانه داشته باشید ولی خودتونو وقف نکنید.خانواده‌تون رو دوست داشته باشید ولی از علایقِ خودتون بخاطر احترام به خانواده نگذرید.   یهو به خودتون میایید می‌بینید هیچی ازتون نمونده جزهمون  بُعد از زندگیتون که خودتونو واسش وقف کردین
عزیزم عادیه تغییر پذیر هم نیستن منم نامزدم هرچی غذای خوشمزه درست کنم باز بیشتر دستپخت مادرش رو قبول ...

چه کنم خیلی حساس شدم

عشقم حست خیلی طبعیه 

ولی اینو بدون دوست داشتن تو با دوست داشتن مادرش خیلی فرق داره 

اسمش دوست داشتن هست ولی با جایگاهای مختلف 

تو شریک زندگیشی همدومش هستی مادرش رو تمیتونه تو جایگاه تو قرار بده  

دوست داشتن پدرت با همسرت برای تو یک جور دوست داشتنه 

برات مهم نباشه 

تهش همون تعریفات گند میزنه به زندکی جفت تون آخه واسه چی تعریف چیزی که عیانه چه حاجت به بیانه

نمیدونم 

نمیدونم

اسی اگه اذیتی توام مدام از پدرت و برادرت تعریف کن باور کن تموم میشه تعریفای همسرت من این کار رو کردم و دیگه تمام