چرا خدا بعضیا رو یجوری امتحان میکنه انگار داره ازشون انتقام میگیره مثلا یکی همه بچه هاشو از دست میده یا یدونه بچه همه اعضای خانوادشو از دست میده فقط خودش زنده میمونه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نگاه خدا با نگاه ما کاملا فرق میکنه مثلا ما ینفرو ببینیم همه چی داره همه چی بروفق مرادشه میگیم خوش بحالش خدا خیلی دوستش داره حتی دیدم طرف غرق گناهه میگه من همه چیز زندگیم خوبه پس حتما خدا قبولم داره درصورتیکه ممکنه کاملا برعکس باشه یعنی خدا اونقدر بهش خوشیو آسایش میده تا اصلا یدیقه هم بطرف خدا برنگرده و تو گناهانش غوطه ور باشه یا مثلا یه خوبی داره خدا تو این دنیا براش جبران میکنه تا قیامت ازخدا طلبکار نباشه یا برعکس یکیو میبینیم آدم خوبیه ولی غرق مشکلاته یا مثلا یکدفعه چنتا مصیبت سرش میاد ممکنه با خودمون بگیم چرا خدا باهاش اینکارو کرد نعوذ بالله انگار داره انتقام میگیره ولی اگه اون آدم صبور باشه و از راه و یاد خدا غافل نشه خدا اون دنیا یجوری براش جبران میکنه که حسرت حتی بهشتیها بشه البته ممکنه هم هست یه گناهی مرتکب شده باشه خدا با دادن مصیبت پاکش کنه در هر صورت آدم نباید از خدا غافل بشه و نه مغرور بشه نه از خدا ناامید بشه
داخل پادگان آموزشی از سر بیکاری خوندمش خیلی جالب بود و به این سوالاتِ بی جواب، پاسخ داده شده بود!!
صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانمها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.
یادمه قدیمی بود و کاهی مثلا ۴ سانت قطر!! قرار نیست همشو بخونید که، تیتر وار برید جلو هر کدوم مناسب احوال شما بود رو بخونید...
صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانمها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.
این دست سوالات در بازه سنی خاصی اتفاق میافته و درآینده با جهتگیری افکار و مسیر زندگیتون، آهسته آهسته از ذهنتون میره... خیلی بهش دامن نزنید و به خودتون سخت نگیرید .
به امید روزهای خوب...🌱