2777
2789
عنوان

چرا من از کارخونه بدم میاد

402 بازدید | 30 پست

اصلا زن خانه دار خوبی نیستم هیچی از تمیزکاری خوب نمیدونم همه کارارو سرسری انجام میدم خونم هیچوقت از تمیزی برق نمیزنه🥴

خودمم خسته شدم ولی توانشو ندارم اصلأ تو وجودم نیست تمیز کاری

منم واقعا خانه داری رو دوست ندارم 

خیلی وقتا دلم برا مجردی تنگ میشه 

غذا حاضر .خونه تمیز 

بی دغدغه 

ولی ازدواج ک می‌کنی ، شوهر ی طرف ، خانواده ش ی طرف 

دغدغه ها ی طرف 

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم بدم میاد

بنظرم بخاطر اینه ک مثل یه سیکل معیوب، باید یه کار تکراری رو انجام بدی و دوباره بلافاصله بهم میریزه

بخوای خونه برق بزنه، اصلا نباید بنشینی باید مدام کار کنی

من یه غذا درست می‌کنم خسته میشم

چون جذابیتی ندارهیه کاریه که صرفا باید انجام داد ولی جاذبه ای نداره

برای من مثل تراپی مجانیه وقتی حالم بد می شه کل خونه رو برق می ندازم کلی ظرف می شورم...  یکی نوشته می خوندم می گفت مادرم می گه وقتی حالت بده خونه رو تمیز کن چون وقتی غصه ت تموم شد حداقل یه خونه تمیز داری

اگه بخوای درست نگاه کنی  خیلیا بدشون میاد ولی چون تمیزیو دوست دارن یا دلشون میخواد همسرو بچه هاشون تو اسایش و آرامش باشن این فداکاری رو می‌کنن و کارهای خونه رو با دقت انجام میدن اگه با این دید نگاه کنی شاید بتونی راحتتر انجامش بدی و همینکه  ثواب هم داره 

نه خانه دارم ولی خانه دار خوبی نیستم

برنامه بذار روزی یکساعت ماکزیمم یکساعت و نیم توی خونه کار کنی اگر بچه نداشته باشی، خونه تمیز می مونه همیشه

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

چون جذابیتی ندارهیه کاریه که صرفا باید انجام داد ولی جاذبه ای نداره

واینکه تکراریه هرروز باید انجام بشه تعطیلی نداره مرخصي نداره حقوق نداره فقط فرسودگی داره

چه سود ازین سکوت و آه ازین صبوری ! تو ای طلوع آرزوی خفته در باد! بخوان مرا تو ای امید رفته از یاد!           

آیی ولی واسه من یه تراپیه یه تخلیه خشمه 

کلا زن بودنو دوس دارم💅

تو ام اینجور بهش نگاه کن 

البته ک شاید تو تو کارای بیرون از خونه مهارت داری و شاد تری چرا که نه اونم عالیه

همین ک کلاه خودتو سفت بگیری باد نبره ام خیلی حرفه   بقیه اش را ولش کن

برنامه بذار روزی یکساعت ماکزیمم یکساعت و نیم توی خونه کار کنی اگر بچه نداشته باشی، خونه تمیز می مونه ...

سه تا بچه زیر هفت سال دارم

تا خونه رو تمیز میکنم به یه ساعت نمیرسه دوباره همه جا کثیفه 

در حیاط وباز میزارن تا یکم باد میاد همه جا گردوخاک میشه