2777
2789
عنوان

ذکر یا عزیز زهرا

| مشاهده متن کامل بحث + 212 بازدید | 31 پست
اره گلم ی خونه ایم ولی یک کلمه حرف نمیزنیم غذامونم جداست جامون جداست

چرا کش میدید

رابطه اتون به مرور سرد میشه ها

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا قهرکرده

بهش تهمت زدم فوش های بدی دادم بهش 

بهش گفتم توهیچی نداری همیشه از بقیه عقب تری هیچی نداری ک بهش بنازم دعای کسی پشتت نیست و خیلی حرفا زدم ک خیلی ناراحت شد

ذکر یا عزیز زهرا رو نشنیدی؟داخل خونه این باهم ؟۱ ماه چقدر زیااااد

عزیزم فک کنم اگه خودت بگی اثرش بیشتر باشه

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
بهش تهمت زدم فوش های بدی دادم بهش بهش گفتم توهیچی نداری همیشه از بقیه عقب تری هیچی نداری ک بهش بنازم ...

بد حرف زدی

عزت، غرور ،شخصیتش نشانه گرفتی

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

اگه مقصر نیستی مطلقا نرو سمتش منت کشی که بعد ۱۹ سال زندگی میرسی ب نقطه الان من

مقصرم 

البته هردومون مقصریم

ولی خب بلاخره یکی باید اب باشه یکی اتیش دیگ نمیشه که😔

بهش تهمت زدم فوش های بدی دادم بهش بهش گفتم توهیچی نداری همیشه از بقیه عقب تری هیچی نداری ک بهش بنازم ...

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

معذرت خواهی کردی؟

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
مقصرم البته هردومون مقصریمولی خب بلاخره یکی باید اب باشه یکی اتیش دیگ نمیشه که😔

بعده هر نماز سره سجادت با امام زمان خلوت کن خیلی تاثیر داره همینا رو بهش بگو و بگو خودش دل شوهرتو نسبت به تو نرم کنه 

نه نتونستمهرچقد باهاش حرف میزنم اصلا دیگ جواب نمیده

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️