2777
2789
عنوان

خوشبخت کسی نیست که مشکلی نداره

85 بازدید | 8 پست

ﺑﻬﺘﺮﯾﻦ ﺍﻧﺘﻘﺎﻡ ﺩﺭ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺍﯾنه ﮐﻪ ﺑﻪ ﺭﺍﻩ ﺧﻮﺩتون ﺍﺩﺍﻣﻪ بدیدﻭ ﺍﺗﻔﺎﻗﺎﺕ ﺑﺪ ﺭو  ﻓﺮﺍﻣﻮﺵ ﮐﻨﯿﺪ! شاید فراموش نکنید ، بگید نمی تونم، اما حداقل اجازه ندید باعث بشه، فلج عصبی بشید😕

ﺑﻪ ﻫﯿﭽﮑﺲ‌ ﺍﺟﺎﺯﻩ ﻧﺪید ﺍﺯ ﺗﻤﺎﺷﺎﯼ ﺭﻧﺞ ﺷﻤﺎ ﻟﺬﺕ ﺑﺒﺮه؛ .

در گرفتاری باید اندیشه رو به جنب و جوش درآورد، نه اعصاب رو😏

خوشبخت کسی نیست که مشکلی نداره،  بلکه خوشبخت کسیه که با مشکلات مشکلی نداره..😉

باید حوصله داشته باشیم و تحمل کنیم تا   بالاخره زور ما به مشکلات برسه، ☺️

صبوری کنی می گذره، صبوری نکنی هم می گذره، با این تفاوت که اگر صبوری کنی، هم راه حل های بهتری به ذهنت می رسه، هم بهتر عمل می کنی و نتیجه می گیری، هم اطرافیانت رو دچار تنش نمی کنی.......☺️

از همه مهم تر خدا ازت راضی می شه، که با تقدیرش عاقلانه و اخلاق مدار رفتار کردی😍

دوستتون دارم، دوستان بانوی جسور😘

🍃🍃🌺🌺🌺🍃🍃

حتی اگر داراییت ۵۰۰۰تومنه امام حسین رو شریک مالت کن برکت رو ببین...به اینصورت که سعی کن حتی هزار تومن هم که شده خرج ارباب کنی مطمئن باش که لذتشو به تمام معنا می بری...هرررر مشکلی داری مداومت کن بر هرروز خوندن زیارت عاشورا(حتی بدون صد سلام و...) بعد میبینی و با تمام بند بند وجودت میفهمی که چی میگم.سکوت کن گاهی سکوت زودتر از هر فریادی جواب می ده ...یه ذکر معجزه گر(برای مسائل مادی و معنوی)#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان(تجربه شده)...هرروز خواندنِ دعاتوسل 🗝کلیدی ست بر هر قفلی....🔓(امتحان شده).(مواردی که نوشتم رو خودم امتحان کردم چون سالهای زیادی توو فشارهای مالی وزندگی بودم خیلی چیزا رو امتحان کردم)...برای آروم شدن روح و روانت و خیلی از مشکلات هرروز حدیث کسا 🌧🌧بخون...عصر پنجشنبه خوندن چهل مرتبه سوره نصر برای رزق و روزی جواب میده... 

عالی بود.

کپی شده از کانال "بانوی جسور " تو ایتاس

انقد کانال خوبیه

حتی اگر داراییت ۵۰۰۰تومنه امام حسین رو شریک مالت کن برکت رو ببین...به اینصورت که سعی کن حتی هزار تومن هم که شده خرج ارباب کنی مطمئن باش که لذتشو به تمام معنا می بری...هرررر مشکلی داری مداومت کن بر هرروز خوندن زیارت عاشورا(حتی بدون صد سلام و...) بعد میبینی و با تمام بند بند وجودت میفهمی که چی میگم.سکوت کن گاهی سکوت زودتر از هر فریادی جواب می ده ...یه ذکر معجزه گر(برای مسائل مادی و معنوی)#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان(تجربه شده)...هرروز خواندنِ دعاتوسل 🗝کلیدی ست بر هر قفلی....🔓(امتحان شده).(مواردی که نوشتم رو خودم امتحان کردم چون سالهای زیادی توو فشارهای مالی وزندگی بودم خیلی چیزا رو امتحان کردم)...برای آروم شدن روح و روانت و خیلی از مشکلات هرروز حدیث کسا 🌧🌧بخون...عصر پنجشنبه خوندن چهل مرتبه سوره نصر برای رزق و روزی جواب میده... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیروز ی اتفاقی افتاد امروز به معنای واقعی فلج شده بودم حس میکنم قسمت من بود که این پیام ببینم و به خ ...

چقدر خوب😃

الحمدلله 

من هم تو زندگیم بارها و بارها و بارها شده که باعث شده حس کنم ثانیه ها اصلا نمیگذرن

خدا دستتو بگیره🌷

چقدر خوب😃الحمدلله من هم تو زندگیم بارها و بارها و بارها شده که باعث شده حس کنم ثانیه ها اصلا نمیگذر ...

مممنونم 😘

دلم از ی موضوع گرفته جوری اعتقادمو دارم به خدا از دست میدم اگه وقت داری ممنون میشم کمکم کنی 

مممنونم 😘دلم از ی موضوع گرفته جوری اعتقادمو دارم به خدا از دست میدم اگه وقت داری ممنون میشم کمکم کن ...

برو در خونه امام حسین ع🌷

معجزه می کنه

من تازه میفهمم اونایی که میگفتن هر چی داریم از اهل بیت داریم یعنی چی

برو در خونه امام حسین ع🌷معجزه می کنهمن تازه میفهمم اونایی که میگفتن هر چی داریم از اهل بیت داریم یع ...

حقیقتا اینقدرا اعتقاداتم قوی نیست میخام توی این حس و حال باشم ولی نیستم و نمیتونم