bellakndl مدیر استارتر عضویت: 1403/02/23 تعداد پست: 222 عنوان چجوری فراموشش کنم 43 بازدید | 4 پست دوماه کلا باهم بودیم ولی من خیلی عاشقش شدم فامیلم هستیم و دوست دخترشم فامیلمونه استوریاشو میبینم حالم بد میشه کلا معلومه خیلی دوسش داره پسره همش براش استوری میزارهاینم بگم بعد یکماه از کاتمون رفت با این دخترهالان سه ماه شده ولی نمیتونم فراموشش کنم 1404/04/29 | 09:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یادمادرم عضویت: 1404/01/19 تعداد پست: 2991 ای خدا دعای نی نی سایتی ها عجیب میگیره هرچی خاستم برام دعاکردین همون خدابهم داد دعاکنید سرکارخوبی برام.پیدا بشه داروخونه هم دوست دارم دعاکنید به همچی برسم ارامش التماس دعااااا🤲💔🥺
یک،دوست،قدیمی عضویت: 1403/10/01 تعداد پست: 1451 یکم بگذره همچین کسیو یادتم نمیاد بی زحمت تاپیک خانم متاهل منو گزارش میزنید لطفامیترسم شناسایی شم خیر ببینید کاربر هبوط_۱۳ ،،،،، اگه با کاربری جدید برگشتی بهم درخواست بده....... انشالله که سلامتی🤲😔
fatiii_cj عضویت: 1404/04/29 تعداد پست: 199 بلاکشکن دیگاستوریشو نبینی ارزش خودتو متوجه بشی حالتدیگ بد نمیشه نیاز داری ب زمان. وقتی بگذره دیگحسی نداری بهش ب شرطیک با عقل بری جلو اون نشد یکی دیگ چیزی ک زیاده ادمخوب :)♥️