2777
2789
عنوان

کنکور زبان1405

103 بازدید | 23 پست

سلام.بچها من دیپلم تجربی لم  خیلی علاقه به زبان انگلیسی دارم با خودم گفتم برم سال بعد کنکور زبان انگلیسی بدم تا بتونم فرهنگیان قبول شم.

برایه ترمیم معدل دروس یازدهم و دوازدهم چه درسایی رو باید در این کنکور ترمیم کنم؟

لایک❤️

مذهبی ها و کسایی که اذیت حیوانات می کنن ریپلای نزنن لطفا منظورمم کسایی که کارشون به کار کسی نیست نبود کسایی که سپر دفاعی شون جمله ی اسلام گفته هیت چون این آدما حتی نمی دونن چرا اسلام همچین چیزیو گفته فقط می خوان یچیو تقلید کنن و من حوصله شون رو ندارم ممنون👏🏻 برای سگ های بی گناهه ممنوعه....🫂عاشقانه و گاهی هم متعصبانه حیوانات رو دوست دارم،حتی آخرین بار که یک مگس یا مورچه کشتم رو یادم نمیاد🌱☘️بخاطر این همه عشق و علاقه خیلی از آدم ها رو تو زندگیم کنار گذاشتم😁بله شاید من افراطی هستم🙏🌱

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دروس عمومی هست واسه رشته زبان

برم همین دروس عمومی یازدهم و دوازدهم رشته تجربی مو ترمیم کنم؟

خودش به صورت خودکار میره برایه کنکور 1405 ؟

منظورم اینکه موقع ثبت نام معدلی چیزی ازم نمیخوان یا فقط نمره هایه دروس عمومی 

برم همین دروس عمومی یازدهم و دوازدهم رشته تجربی مو ترمیم کنم؟خودش به صورت خودکار میره برایه کنکور 14 ...

هنوز زوده معمولا بعد ثبت نام کنکور ایجاد سابقه تحصیلی میکنی بعد فروردین شروع میشه ثبت نام ترمیم معدل 

عزیزم وقتی نهاییش اوجوری بوددیگه از کنکور چه توقعینمیدونم کساییکه فول انگلیسی بلدن میتونن سوالاشونو ...

بخدا زبانم متوسطه نمیگم  فقط چنتاشونو تونستم جواب بدم ازبس مفهومی وحشتناک بودن کنکور واقعا دیگه مثل قدیم نیس 

اوکی پس برو ببین بلدی یانه 😁

ن بخدا منظورم تو نیستی کلی گفتم.

الان من خودم میخوام مثلا پریمیر یاد بگیرم رفتم وارد نرم افزارش شدم هنگ کردم خخخخ  اما هرچی اموزش میبینم برام شفاف تر میشه

عزیزم وقتی نهاییش اوجوری بوددیگه از کنکور چه توقعینمیدونم کساییکه فول انگلیسی بلدن میتونن سوالاشونو ...

نهاییش چه دروسی بوده مگه؟

فقط عمومی داره دروس نهاییش