2777
2789

گفتن سه سالکی قرص قطع میکنن یماه اگر خوب شده بود دیگ نخوره

یعنی میشه خدایا ارزوی منو‌بحق ۱۴معصوم براورده کنی

میشه حمد بخونید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوندم عزیزم

خداوندا... تکیه گاه بی نشانی باش برای آنان که نمی خواهند ضعفشان دیده شود اما در دل سخت محتاج تو هستند.... اللهم عجل لولیک الفرج❤️✨️برای حاجتم ی دونه صلوات میفرستی      #خلیج_همیشه_فارس

من خیلی حس ششم قوی دارم ، 

شب خواب دیدم تو بیمارستان یه دختربچه میاد کنارم و بغلش میکنم و بیماریش خوب شده 

بعد اومدم تاپیک شما رو دیدم یهو .

انشالله  ،امام حسین خودش نظر کنه 💚 

تلاش برای بازیابی اولویت قرار دادن خودم در هر لحظه🥇♻️ سعی بر انجام برنامه ی روزانه و ساعتی 📋افزایش نمره آیلتس 📈

۵تاحمد مبخونم عزیزم

ان شالله امروز میزم حرم امام رضا براتون دعامیکنم حتما.

میشه هرکی پیام منو میبینه دعاکنه من ازبعین امسال برم کربلا😭😭😭دلم حونه بخدا قلبم میخواد واسته حتی تصور کنم جاموندم امسالم😭😭

. برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت

۵تاحمد مبخونم عزیزمان شالله امروز میزم حرم امام رضا براتون دعامیکنم حتما.میشه هرکی پیام منو میبینه د ...

خدای امام حسین دستت بگیره

رفتی براش سخت دعا کن

زندگیم داغون‌شده

افسرده شدم

از شوهرم دارم جدا میشم

این بچه ام هروز قرص داره

خدا همه مکشلاتم حل کپه

خدای امام حسین دستت بگیرهرفتی براش سخت دعا کنزندگیم داغون‌شدهافسرده شدماز شوهرم دارم جدا میشماین بچه ...

قربونت برم عزیزدلم

حتماحتما بیادتون هستم.🥺

ان شالله گره از کارتون باز بشه عزیزدلم بزودییییی زود بحق اقا ابوالفضل العباس

. برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت