2777
2789
عنوان

رژیم آب برای مسابقه

103 بازدید | 14 پست

تو این پنج روز اخیر ک برای مسابقه کم باید کنم هیچی نخوردم جز مایعات کم کالری حتی آب و کم خوردم ورم نکنم 

دیروز ی عالمه میوه و نون عسل ارده خوردم ولی بعد بلا فاصله تا نفس اخر استفراغ کردم همشووو از قصد. 

کلی فعالیت داشتم ۲۰دیقه طناب ۱۰دیقه کیسه بوکس زدم ۱۰دیقه رقص و ۱۳۰۰۰قدم ترکیبی با دو نرم

با همه ی اینا 100گرم اضافه شده بودم! حالم واقعا بده

البته دوتا نکته هم بگم

دیروز یکم بیشتر اب و چای  خوردم

‌یکم حس دفع دفع هم دارم ک نمیدونم  واقعیه یا الکی

چیکار کنم به زندگی عادی برگردم یه رژیم کاهش وزن درست بگیرم وزنم برنگرده..خیلیییی حالم داغونه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نگاه کن همه اینها و گرفتم تمام رژیم های سریع بعد این رژیم آبه هم اصول داره تاپیکمو ببین می‌خوام گروه ...

اخه الان اول میترسم از برگشت وزن گروه و رژیمم هستم پایه اشم

چه مسابقه ای باید میزفتی

هنوزم نرفتم تکواندو دوروز دیگ وزن کشیمه و من دارم تحلیل میرم از گشنگی اونوقت میترسم یچی بخورم مسابقه هم تموم شه عذاب این برگشت وزن من و دیوونه میکنه 

اخه الان اول میترسم از برگشت وزن گروه و رژیمم هستم پایه اشم

من که همیشه نمیگرفتم برای من برگشت وزن نداشت مثلا عین شوک می‌گرفتم ماهی دوسه روز حالا یا رژیم آب یا رژیم سبزیجات نتیجه هم داشت اگه گروه زدم خبرت میکنم