2777
2789
عنوان

مرد های جدی چقدر براتون جذابن

160 بازدید | 24 پست

منظورم برای ازدواج مردهایی که رهبر هستن و خیلی جدی و مشکی می پوشن و اصطلاحا اهل رقص و لودگی و شوخی های مسخره نیستن. این جور مردها براتون جذابن؟

نه

مو سیل زندگی خیلی ها کِردُم. درخت زیاد بید ... ولی ریشه دار؟! کم پیدا میشه اونی که تو خاکِ رفاقت وایستاده باشه . نه که با هر بادی ور داره بره . مو هنو دنبال او ریشه هام . نه شاخه و برگ های بی سایه ....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرم یه مرد بسیار جدیه. در حدی که قبل ازدواج حتی شلوار لی یا نیم آستین یا شلوارک هم نمیپوشید. در حالت عادی صورتش یه جوریه انگار اخم داره. حتی روز عقدمون هم نرقصید فقط دست زد برام.

من خیلی دوستش دارم. سرم تو جمع بالاست. اصلا حرف بی‌جا نمیزنه. وقتی یه چیزیو بلد نیست ادای کارشناسا رو درنمیاره. چون خودم خیلی بدم میاد از اخلاقی که یه سری مردا دارن هی تو جمع مزه میپرونن یا درباره هر موضوعی اظهار نظر میکنن و همه‌ش حرف میزنن.

اصطلاحا به مردایی ک اینجورین چی میگن؟ 

چ آرکتایپی منظورم اینه هستن؟

عادل علی💚دریادل علی💚قرآن با تو شد کامل علی💚صفدرعلی💚سرلشکرعلی💚بدخواه تو کور وکر علی💚دست خدا ونفس محمد💚صاحب فضل و صاحب مناقب💚من با لقب هات دنیایی دارم💚یااسدالله💚یا ابالعجائب💚برو ای گدای مسکین در خانه ی علی زن که نگین پادشاهی دهد از کَرَم گدا را💚حتماعلی💚تهمتن علی💚فصل الخطاب و متقن علی💚والاعلی💚معلی علی💚 وجه خدای تعالی علی💚اسدللهِ من💚دلبرِدلخواهِ من💚شکرخدا که شده حیدرکرار شاهِ من💚یاعلی یازهرا💚

ممکنه تو خونه هم دیکتاتوری راه بندازن.🙀 به عاقبتش فکر کنین 

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷

مردا هرچقدم ک تو سیس رهبری و جدی و فلان حاضر شن ی جا ی روزی برای ی خانومی دلقک ترین میشن 😂

عادل علی💚دریادل علی💚قرآن با تو شد کامل علی💚صفدرعلی💚سرلشکرعلی💚بدخواه تو کور وکر علی💚دست خدا ونفس محمد💚صاحب فضل و صاحب مناقب💚من با لقب هات دنیایی دارم💚یااسدالله💚یا ابالعجائب💚برو ای گدای مسکین در خانه ی علی زن که نگین پادشاهی دهد از کَرَم گدا را💚حتماعلی💚تهمتن علی💚فصل الخطاب و متقن علی💚والاعلی💚معلی علی💚 وجه خدای تعالی علی💚اسدللهِ من💚دلبرِدلخواهِ من💚شکرخدا که شده حیدرکرار شاهِ من💚یاعلی یازهرا💚