یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بنظرت میتونه کاری کنه یا باعث بشه ازدواجم خراب بشه
نه، پسرا این دوره زمونه خیلی زپرتی تر از این حرفان. اون مال قدیم بود که عشقاشون واقعا عششق بود. محیط هم کوچیک بود راخت به هم دسترسی داشتن. الان بلاکش کن بره. بعدا ازدواج هم بکنی و متوجه بشه نمیدونم که به خاطر اون بلاکش کردی
گذشته من ولشون کردم بعضی هاشون بعدش برام مشکل درست کردند به خانواده ام زنگ زدند محل کار عمه ام رفتند خلاصه بعضی ها ول نکنن ولی با کس دیگه ای ازدواج نکردم
دنیا میچرخه مثل تاس 🎲 یه روز حکم میکنی یه روز التماس....️
من قبلا تجربه داشتم که طرف منو دوست داشت واقعاولی صرفا عشق برای ادامه زندگی کافی نیست شرایط مالی عق ...
دقیقا همینطوره واقعا عاشقمه ب خونوادش معرفیم کرد بامامانم صحبت کرد ک حتماا میادخواستگاریم ۶ سال باهامه تموم این مدت بدترین اخلاقارو از من دیده ولی کوتاه اومده از همه بخاطرم کوتاه اومده هروقت ولش میکنم میاد دنبالم شده قهرکنم بلاک کنم تا دم خونمون بیاد اما شرایط مالیش بده زیر صفره فعلا بخوام صبرکنم تا درست بشه چندسال دیگه هم طول میکشه درصورتی ک درحال حاضر خواستگارای خوب با موقعیت عالی دارم