2777
2789
عنوان

من چندبار پر بازدید شدم

274 بازدید | 24 پست

خیلی حس جالبیه خصوصا وسط جواب دادن یهو هول میشی...و اینکه بعضیا حرفتو باور نمیکنن و فک میکنن داری دروغ میگی و تو اون هولو ولا میخای همه جوره بشون ثابت کنی حرفت راسته باز خدارو شکر همه تاپیکای پربازدیدم ترکیدن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با کاربری قبلیم آره ۳/۴ بار شدم 

افرادی که دنبال پر بودن یا خالی بودن لیوانن نکته ی اصلی رو از دست میدن،لیوان رو دوباره میشه پُرش کرد🥰🥰🥰من برخلاف بعضی کاربرا اصلا با ریپ شما مشکلی ندارم نظر مخالف دارین ریپ بزنین تا محترمانه بحث کنیم😘😘😘 برای همه تون احترام قائلم🫠❤️تو تاپیکای سرگرمی تگم کنین مرسی😍💕یه دختر مهربون ولی عصبی🤕عاشق پیشی هامممم💕پروفایل عکس چشم خودمه💖🙃متولد ۸۹🥲لینک ناشناسم:https://daigo.ir/secret/31510443820

ومنی که توتاپیکی شرکت کنم وببینم پربازدیدشده به غلط کردن میوفتم 

چه برسه تاپیک خودم پربازدیدبشه

یکی از خیرین رفته سوپر مارکت محله دفتر بدهی مردمو گرفته و فرار کرده.میخوام بگم با دست خالی هم میشه کار خیر کرد، دریغ نکنید.😂

والا من یبار دومین کامنت یه تاپیک پربازدید بودم به اسم چیا برای جهیزیه ضروری نیستتت

دهن منو سرویس کردن مادرشوهرای آینده :

نه زودپز عصای دست منه شما تو چی غذا میپزید مگه(تو آبکش)

نه چای ساز عصای دست منه پس تو چی چای درست میکنید(تو ماهیتابه)

یعنی فقط ریپلای پشت ریپلای

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                   

والا من یبار دومین کامنت یه تاپیک پربازدید بودم به اسم چیا برای جهیزیه ضروری نیستتتدهن منو سرویس کرد ...

حآلا زودپز اونقدر هم ضروری نیستا ولی چایساز همون کتری برقی برا ما ک واقعا ضروریه