2777
2789

موقع عقدم فامیلاشون خیلی پشت سرم حرف زدن همه چی منو هردفعه حرف میکنن حتی نشستن و پاشدن و…

مادرشوهرم برای همه چی باید از خواهرش مشورت بگیره مثلا برای عیدی دادن و هدیه دادن به من که خواهرش هم همش دخالت میکنه توی رابطمون .کادوهای عقدمو خودشون جمع کردن به من هزاری ندادن هیچ کدوم ،تازه هیچ حمایتی هم نمیکنن .مادرشوهرم برای من یدونه النگو خریدن اونم قسطی همش چندماهه یکسره میگه فلان قدر هرماه قسط طلا میدیم😕

خلاصه شوهرمم اونقدر بی عقله چند ماهه همش میگه حقوق ندادن بهم دروغ میگفته حقوقشو از من مخفی میکرده پولاشو میداده ارز دیجیتال میخریده تاحالا یه هزاری بهم پول نداده 😞هیچی برام نخریده الان که پولاش رفته تازه به من اعتراف کرده 

حقوقی ام در مورد مسائل حقوقی که اطلاعات نداری با من بحث نکن 😉

جای من باشید چیکار میکنید؟

من خیلی شوهرمو کمک و‌ درک کردم ولی اون به فکر من نبوده و بهم دروغ گفته این مدت😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متاسفم عزیزم مثل اوایل زندگی منه ان شالله آینده ات مثل الان من نشه و همه چی درست بشعه🤲🏻

مگه الان زندگیت چجوریه؟

والا با توجه به امضات باید زرنگتر از این حرفا میبودی قبل ازدواج دقت بیشتری میکردی مخصوصا در مورد شوه ...

متاسفانه هیچ ربطی نداره😞

والا با توجه به امضات باید زرنگتر از این حرفا میبودی قبل ازدواج دقت بیشتری میکردی مخصوصا در مورد شوه ...

ازدواج دومشه اسی 

سابقه خودکشی هم داره 

بهشم گفتم با این ازدواج نکن  چون بهش گفته بود  بریم دکتر ببینم  باکره هستی یا نه