2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین نظرتونو بگین

63 بازدید | 6 پست

اول اینو بگم منو دوستم رابطه خیلی نزدیک و صمیمی داریم جوری که حتی فامیلای همو کامل میشناسیم.

اون شب خونشون بودم بعد فامیلاشون جمع شده بودن( اکثرا حتی دیپلم هم ندارن) ولی بشدت خوش مشربن با هم دیگه خیلی اوکین و واقعا از کنارشون بودن لذت میبرم.

حالا فامیلای خودمون اکثرا (مهندس و وکیل و معلم و دندونپزشک) ولی ذره ای اخلاق ندارن جوری که همه با هم قطع رابطه کردن😑😑

بنظر من تحصیلات به تنهایی به هیچ عنوان شعور و شخصیت نمیاره... شما بودین دوست داشتین اهل کدوم خانواده باشین

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃

اولی 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۰۰ در۱۰۰ اولی که گفتی دومی فقط برای پززززز خوبه دیگ بدرد نمیخورهما اینقدر از اینا داریم

پز به چه کارم میاد خواهر دو تا آدم حسابی می‌خوام باهاشون سفر برم رفت و آمد کنم اینا خیلی داغونم😂

پز به چه کارم میاد خواهر دو تا آدم حسابی می‌خوام باهاشون سفر برم رفت و آمد کنم اینا خیلی داغونم😂

داغونن