2777
2789

ولی ته دلم همیشه یه چیزی کم بود... حس می‌کردم یه گوشه‌ای از "منِ قدیم" هنوز صدا می‌زنه. همون دختری که عاشق کتاب و یادگیری و پیشرفت بود.

راستش رو بخوای، خیلی وقتا خواستم دوباره شروع کنم، یه چیزی یاد بگیرم، درس بخونم، برای خودم وقت بذارم... ولی همش به خودم می‌گفتم:
"وقت نداری"، "الان دیگه گذشته"، "تو خسته‌ای"، "بچه نمی‌ذاره"...
تا اینکه با یه پیج آشنا شدم که واقعاً حال دلمو خوب کرد.

یه پیج ساده ولی پر از انگیزه، نکته‌های کاربردی، روش‌های مطالعه توی شرایط زندگی واقعی، مخصوص ما خانم‌هایی که می‌خوایم وسط زندگی واقعی، خودمونو فراموش نکنیم.

هر روز یه پست، یه جمله، یه تکنیک کوچیک، ولی دلگرم‌کننده.
نه حرفای عجیب و غریب، نه رویاپردازی‌های دور از واقعیت… فقط یه یادآوری قشنگ که
"تو هم مهمی"
"تو هم می‌تونی رشد کنی، حتی با یه کتاب در روز"

اگه تو هم مثل منی، دلت می‌خواد دوباره اون حس قشنگ یادگیری و پیشرفت رو تجربه کنی، یه سر به این پیج بزن.
قول نمی‌دم معجزه بشه، ولی ممکنه یه جرقه‌ی خوب توی دلت بزنه :)

🧡 منتظرتیم.

متاسفانه من اونقدر کتاب خوندم 

دانشگاه هم رفتم .

مطالعه غیر درسی هم زیاد داشتم .

و کلی کتابای روانشناسی و....

بازم افسرده ام حس پوچی دارم . 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفانه من اونقدر کتاب خوندم دانشگاه هم رفتم .مطالعه غیر درسی هم زیاد داشتم .و کلی کتابای روانشناسی ...

عزیزم   

خواسته ی خاصی از خدا داری؟ یا حسرت چیزی؟ یا نه 

من وقتی حالم بده با خودم خلوت میکنم و میشینم فکر میکنم دقیقا بخاطر چی ناراحتم و سعی میکنم با خودم صادق باشم 

خیلی وقتا اون ته ته دلمون یه چیزهایی هست که به روی خودمون نمیاریم و همین ها دلخوشی های زندگی رو ازمون میگیرن

عزیزم خواسته ی خاصی از خدا داری؟ یا حسرت چیزی؟ یا نه من وقتی حالم بده با خودم خلوت میکنم و میشینم ...

تنها چیزی که اذیتم میکنه  چی فکر میکردم چی شد؟   هست . 

به گذشته ام عذابا و سختیهایی ‌که کشیدم نگاه میکنم 

میگم 

چرا با اون همه تلاش و  کوشش و سختی و عذابها 

آخرش بشم  یه زن خانه دار افسرده ؟ 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

تنها چیزی که اذیتم میکنه چی فکر میکردم چی شد؟ هست . به گذشته ام عذابا و سختیهایی ‌که کشیدم نگاه م ...

عزیزم کاملا درکت میکنم 

منم دانشجوی دکتری م و برای درسم خیلی زحمت کشیدم و الان زندگی مشترک رو شروع کردم 

شرایطم طوری هست یه لحظه غافل بشم همه ی زحمت هام بر باد میره 

مخصوصا اینکه اومدم یه شهر دیگه و از دانشگاه و خانواده م دور شدم 

دارم سعی میکنم هر روز به خودم یادآوری کنم هدفم چیه و ازش دور نشم 

البته که ارزش مادری کردن و خانه داری کم نیست اما من میخوام کنارش به اهداف شخصی خودم هم برسم 

بخاطر همین این پیج رو زدم 

میخوام هر روز یه قدم کوچیک بردارم 

لزوما حمایت همسر و ... شاید نداشته باشم 

اما میخوام تمام سعیمو بکنم 

تغییر کردن خیلی سخته اما میخوام سختیش رو به جون بخرم 

عزیزم کاملا درکت میکنم منم دانشجوی دکتری م و برای درسم خیلی زحمت کشیدم و الان زندگی مشترک رو شروع کر ...

موفق باشی .  همسر من مخالف تحصیل و شغله کلا . خانوادمم همینطور :( 

البته دیگه  منم حال و حوصله درس و دانشگاه و شغل ندارم .

اما  افسردگی گرفتم .  دارو مصرف میکنم‌