2777
2789

شب قبل خواب آشپزخونه رو تمیز کنی ، گازو تمیز کنی و یه جمعو جور کلی بکنی خونه رو صبح با حس بهتری بیدار میشی ،استرس مهمون سرزده نداری، وقتی بیشتریم داری برای گذاشتن ناهار و مابقی کارها..

وای شب قبل😱اینجوری ندیده بودم فکر میکردم فقط کله پاچرو شب قبل میذارنمن ظهر گذاشتم خورشتو رو بخاری

اره عزیزم.بسیار بسیار شعله رو کم میکنم برای ناهار جامیوفته حسابی.من روی اجاق گذاشتم بخاری چون دخترم میترسم بره سمتش نمیذارم

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر روی زمین شکر یا نمک ریخت جارو نداشتی پیشت یه لیوان بردار داخلش رو خیس کن بعد لیوان رو برعکس بزار رو فرش محکم بعد سریع جلو عقب کن روی اون قسمتی که نمک ریخته 

کل نمک ها جمع میشه 

لیوان زیاد خیس نباشه که بریزه رو فرش و نمک توش حل بشه

امام زمانت رو فراموش نکن🥲🥲🥲هرروز بهشون سلام بده🥲🥲برای ظهورشون دعا کن 🥲🥲السلام علیک یا اباصالح المهدی🫂🫂🫂سعی کن با ترک گناه خوشحالشون کنی☺️☺️☺️یاعلی❤️❤️مرگ بر امریکا مرگ بر انگلیس مرگ بر اسرائیل کودک کش🚶🕳️👈👉👇👆🧖⛷️😈😈😈نامه ای به همسر ایندم :سلام من اشپزی بلد نیستم از گشنگی میمیری بدبخت🤣🤚

شب قبل خواب آشپزخونه رو تمیز کنی ، گازو تمیز کنی و یه جمعو جور کلی بکنی خونه رو صبح با حس بهتری بیدا ...

وای اره من اکثراانجام میدم چقدر حس خوبیه

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
اگر روی زمین شکر یا نمک ریخت جارو نداشتی پیشت یه لیوان بردار داخلش رو خیس کن بعد لیوان رو برعکس بزار ...

داخل ماکارونی از ادویه های کوهی استفاده کنی طعمش بینظیرمیشه

رب اگر داخل یخچال زیاد می مونه کپک می زنه یه سینی بزرگ بردار روش فریزر بزار بعد باقاشق روش رب بزار مثلا توی غذا چندتا قاشق میریزی به همون میزان بریز با فاصله بعد سینی پرشد بزار تو جایخی یخ زد در بیار بریز تو ظرف دوباره بزار جایخی هر دفعه خواستی یه تیکه ازش بردار بنداز داخل غذا 

ربت کپک نمی زنه

امام زمانت رو فراموش نکن🥲🥲🥲هرروز بهشون سلام بده🥲🥲برای ظهورشون دعا کن 🥲🥲السلام علیک یا اباصالح المهدی🫂🫂🫂سعی کن با ترک گناه خوشحالشون کنی☺️☺️☺️یاعلی❤️❤️مرگ بر امریکا مرگ بر انگلیس مرگ بر اسرائیل کودک کش🚶🕳️👈👉👇👆🧖⛷️😈😈😈نامه ای به همسر ایندم :سلام من اشپزی بلد نیستم از گشنگی میمیری بدبخت🤣🤚

رب اگر داخل یخچال زیاد می مونه کپک می زنه یه سینی بزرگ بردار روش فریزر بزار بعد باقاشق روش رب بزار م ...

جالب بودکاش پربازدیدبودتایپیکم ازتجربیاتت استفاده میکردن

جالب بودکاش پربازدیدبودتایپیکم ازتجربیاتت استفاده میکردن

❤️🫂😘خودت امتحان کن خیلی خوبه راحت میشی

از کارواش، اسپری موتور شور بگیرید چدن های گاز، فیل.تر هود، ... رو باش برق بندازین.

تو مواد ماکارانی،۵تا قاشق اب ماکارانی بریزید.محشر میشه

تو برنج در حال جوش یک لیوان اب سرد بریزید برنجتون قد میکشه

تو نمکدون چندتا دونه برنج بندازین،نمک رطوبت نمیگیره و گلوله نمیشه

لطفا برا سلامتی بچهام صلوات بفرستید.ممنونم❤️

اگر بعضی وقت ها حوصله ی غذا پختن ندارید چرخ کرده رو بردارید ورز بدید بعد پیاز و فلفل دلمه رو رنده کنید ابش رو کمی بگیرید با کمی نمک به چرخ کرده اضافه کنید بعد اندازه ی کف دست بردارید گلوله کنید یه سینی بردارید روش موشمپا بکشید این گلوله های چرخ کرده رو با فاصله داخل سینی قرار بدید و بذارید توی فریزر یخ بزنه بعد از یخ زدن ی‌تونید داخل یک ظرف بریزید و توی فریزر نگه دارید موقع درست کردن گوله‌ها می‌تونید بهش ادویه یا زردچوبه هم بزنید. 

هر زمان که گرسنه شدید یک گلوله رو داخل آب جوش بندازید و بعد از یک ساعت و نیم اون رو بخورید. می‌تونید زردچوبه رو عداً هم بهش اضافه کنید یعنی زمانی که می‌خواید بجوشونید اگر دوست ندارید زمان فریزر کردن بهش اضافه کنید.

سلام دوست عزیزهمیشه به لامپهای خون عطر یا ادکلن اسپری کن وقتی لامپ گرم میشه با حرارتش بوی عطر توی خونه میپیچه.

برای ازبین بردن چربی سرشعله ها وچدنای گاز از پودر لوله بازکن استفاده کن مثل روز اولش نو میشه

اعتماد،احترام،تعهد؛                                                                 تویکیش گند بزنی هرسه تا رو از دست میدی!