2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روی واقعیشونو نشون میدن خب 

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش سه ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

روی واقعیشونو نشون میدن خب

چی بگم نمیشه گف ب این ربط داشته باشه ولی خب خیلی ۶م محترمانه میگن 😂🤦🏼‍♀️ولی خب بچه ۱۶د۱۵ ساله هم هست زشته رعایت کنن خوبه

کاربر فیک ارشیدا که میگفت رابطه مق.عدی خوبه و امروز تاپیکو زده بود رو چی میگی

بعد دوباره تاپیک عروسی زد مشخص شد فیکه🤣🤣🤣🤣

نی نی سایت از دارک وب هم دارک تره🤣🤣🤣🤣

کودکم با برنو و زین اشناست ❤️ چادر من ساده و دایم به پاست ❤️برنو از ایلم نمی‌گردد جدا ❤️  لر نمیترسد ز چیزی جز خداااا❤️ ساده دل اما نه اینکه ساده ایم❤️ اسب ها زین کرده و آماده ایم❤️ هر زمان دشمن به خاکم حمله برد❤️ ضربه شصت این دلیل جانانه خورد❤️                                زنده باد قوم لر❤️‍🔥

کاربر فیک ارشیدا که میگفت رابطه مق.عدی خوبه و امروز تاپیکو زده بود رو چی میگیبعد دوباره تاپیک عروسی ...

اره همونو دیدم بعد یکی نوشته بود قرمز سبزی رفتم توش دیدم سوال دیگه پرسیده +۱۸😂😂کلا  فضاش یجوریه مث فبلم هندی نمیدونی کجا قراره اتفاق بیفته کجا ن ک نگه نکنی

خدا وکیلی این چه تبلیغاتیه هر کس ندونه فکر می‌کنه من دارم چیکار میکنم با این گوشی

وای🤣🤣🤣

ی چی جالب اینه ی دختر اد دوستی داد 

قک کردم بخاطر تاپیک قبلم میخاد دوست شه

بعد قبول کردم دیدم پسره🤦🏼‍♀️🤌🏼