شوهر منم همینه دقیقا میدونی چندر وز پیش دعواش کردم دقیقا شب عاشورا اشتی کردیم ولی ته دلش ناراحته
فقط 29 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋 همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم سوال داری بپرس
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بی خیال همشون همینن من امروزم کلا بخاطر پسرم و خوده رفتارای شوهرم بد گذشت کلا حال روحیم داغونه همشم به شوعرم مربوطه ازبس تنبله حاظر نیست تکون به خودش بده یه چوب کبریتو برام جابجا کنه اخه من ابراز علاقه دم به دقه بوس و بغل ومحبت کلامی به چه دردم میخوره وقتی مرد عمل نیست وقتی میدونه باهمکاری کردن دلم خوش میشه میریم خریدو برمیگردیم اون لم میده من تا۱۲شب سرپا کارو اینا بعد میگه مگه چیکار کردی،اصلا دوست دارم یه ماه باهام قهر کنه
خیلی بده مرد کینه ای باشه من سر اینکه گفتم وظیفه اته باهام قهر کرد به نظرت منطقیه یکی بخاطر همچین حر ...
انقدر شوهرم سر چیزای چرت قهر کرده ک نگم 🤣🤣🤣
1
5
10
15
20
25
30
35
40
پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋 همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم سوال داری بپرس
بعد تو میری باهاش آشتی میکنی یا تو اون میاد منت کشی؟
گاهی اون گاهی من ولی اون کینه تره
1
5
10
15
20
25
30
35
40