2777
2789

به نظرتون رفت و آمد دختر تو دوران عقد و نامزدی به خونه پسر یعنی خونه پدر شوهر مادرشوهر چقدر باشه 

حد و مرزی وجود داشته باشه؟ اگه تو این دوران بدون اینکه خانواده پسر بدونن (وقتی مسافرتن یا نیستن ) دختر بره خونه پسر بعدا خانواده پسر  بفهمن خیلی زشت میشه و شان دختر پایین میاد ؟ با این فرض که  خانوادش روشنفکرن  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این جا همه میگن برو زن شوهران فلان بهمان ولی من بهت میگم هر چقدر تو دوران عقد کمتر بری خونه خانواده شوهرت بمونی  شبش بعد ها احترامت بیشتر هست ولی هر چقدر بیشتر بری از چشم خانواده شوهر میفتی هیچ هیچ احترامی هم نداری هر چقدر کم اونقدر احترامت بیشتره

این جا همه میگن برو زن شوهران فلان بهمان ولی من بهت میگم هر چقدر تو دوران عقد کمتر بری خونه خانواده ...

نظرا مختلفه آخرش ادم مجبوره طبق شرایطش عمل کنه .. ولی اره زیاد رفتن اصلا جالب نیس انگار آدم دم دستی و سبک میشه موافقم