2777
2789

خانم ها تورو خدا کمکم کنید😭 

من یک سال و دو ماهه ازدواج کردم قبلش 7 ماه عقد بودم  من و شوهرم با عشق ازدواج کردیم خیلی همو دوس داشتیم انقد دوسم داشت نمی دونم چحوری توصیف کنم تو  وقتی نامزد شدیم چشم همه رومون بود که چجوری هردومون انقد بهم میایم و همدیگرو چجوری پیدا کردیم که انقد خانواده هامون هم مثل هم هستند ولی خیلی نگذشت نسبت بهم سرد شد می گفت از جلو چشای من مثل بیگانه ای مثل اینکه هیچوقت نشناختمت ولی حس کردم یکی براش دعا گرفته اونوقت هر طوری بودگذشت و راضی شد که بعد عرپسی خوب میشه و عروسی گرفتیم ولی من احساس می کردم بیشتر وقتها نسبت بهم سرد و گرم میشد اینم بگم ما با خانوادی شوهرم زندگی میکنیم ))خلاصه الان میگه من نمیتونم تحمل کنم باید جدا شیم اگر جدا نشی خودم فرار می کنم یه جای دور  میگه الانم جدا نشیم ده سال دیکه جدا میشیم من نمی تونم دیکه تحمل کنم ولی پول مهریه نمیدم 

میگه از دوران نامزدی من بهت حسی ندارم (( ناگفته و تعریف از خود نباشه من خیییییلی خوشگلم یعنی هرکی منو مبینه تعرفمو میکنه ولی شوهرم میگه مشکل نمیدونم چیه اصلا جلو چشام زشت شدی دوست ندارم باید توافقی جداشیم 😭

ولی من از موعدم گذشته و خالت بارداری رو دارم  وفکر کنم باردارم حتی میگه باید بچه رو بندازی نمیییی خوام  تورو خدا دوستانه کمکم کنید فقت می تونم گریه کنم هیچ کاری از دستم بر نمیاد ماحسودزیاد داریم واسه همین فکر می کنم کسی واسه شوهرم دعا گرفته که منو از جلو چشاش بندازن وگرنه من الانم خیلی دوسش دارم بهم بگید چیکار کنم توروخدا 😭💔

حرز امام جواد بگیر هم واسهدخودت هم شوهرت خواستی جای معتبر میشناسم معرفی کنم بهت 

میشه لطفا واسه ی حاجتم سختم دعا کنی خیلی وقته درگیرشم داره مث خوره وجودمو میخوره لطفا خدا رو به حضرت رقیه قسم بدید که حاجتمو بده اسمم فاطمه اس اجرتون با اقا امام حسین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی مشکوکه،مگه میشه یه دفعه آدم اینهمه تغییر کنه

اگه اعتقاد به دعا و جادو داری ،ی سر کتاب باز کن

آدم حسود زیاد هست،میتونن کاری کنن که زندگیت بی هیچ دلیلی بپاشه

انشالله که خیره و همه چی درست میشه

قشنگم رفتنی میره کاش همون دوران نامزدی تموم میکردی هر چقدر این رابطه یک طرفه رو ادامه بدی باز باید جداشی پس باعقلت تصمیم بگیر 

گاهی بادویدن ب سمت کسی،نفسی برای ماندن در کنار اوباقی نمیماند...پس با کسی بمان ک نصف راه را ب سمت تو دویده باشد...

اصرار نکن که بمونه وگرنه بیشتر فکر میکنه کیه ولی لطفا لطفا مهریه تو بگیر چون اون پا پس کشیده باید حقتو بده چه زرنگه نمیخوامت ولی مهریه هم نمیدم 

من خودمم تو این شرایطم نامزد عوضیم ول کرده رفته نه طلاق میده نه مهریه البته مهریه من خیلی کمه ولی بازم نمیده خدا لعنت کنه این مردا رو

حتما مشاور برواحتمال زیاد دلش پیش کسی دیگریچون میگی زیبا هستی نباید جلوی چشاش زشت باشیالبته اخلاقت ...

از اخلاقم دلگیره میگه مامان بابام ازت راضی نیستن بخدای خیلی زحمت می کشم هر روز دو سرویس خونه رو تمیز می کنم چون طبقه ی بالا پذیراییع ) ولی بازم میگه مامانم ازت راصی نیست میرن پیشش بدمو میگن یه ذره گوشی بردارم میگن همیش گوشی دستشه اونم با این حرفا خام میشه و باهام دعوا می کنه  ولی اینا مشکل من نیستند الان قانع شدع مامانش میگه پسرم درست شده بیا دوباره شروع کنید ولی مشکل من اون حرفهای قبلشه که می گفت جلو چشام زشت شدی میگفتذپس ندارن باهات بیام هیچ جایی انقد جلوم زشتی حتی می گفت ذوس دارم بمیرم ولی کنارم نباشی انقد ازم متنفر بود عمش بخاطر اینکه از دید اون زشتم درحالی که هرکی منو میبینه میگه خوشبحال شوهرش زن خوشگل داره😔💔

احتمالا دلش جایی گیر کرده اقا .بجنگ برای زندگیت زود پا پس نکش

بخدا همین کارو می کنم میگم نزار طلاق بگیرم که فردا هزار حرف واسم می بافن رفتم پیش یه زن دور وور شهرمون که حرف حقیقت میزنه گفت شوهرتون اولش باهات خیلی خوب بوده الان اینجوری شده و  همش غر میزنه گفت یکی از حسوداب اطرافتون واستون دعا نوشته ولی نترس خدا پشتته اونم درست میشه الان خس می کنم  درست شده ولی بازم می ترسم برم پیشش بهم توهین کنه باز بگه زیبا نیستی جلو چشام درحالی که همش توخونه آرایش می کنم لباس قشنک واسش می پوشم 😔

ممکنه مقطعی باشه...منم یکی رو میشناسم شوهرش همیشه بهش میگفتم سیاهی یا بد هیکلی و..درحالی که بنده خدا هم خوشگل بود هم همه دوسش داشتم

چند سالی تحمل کرد الان شوهرش خیلی از رفتارش پشیمونه میگه نمی‌دونم چرا اینها و میگفتم

حتما مشاور برواحتمال زیاد دلش پیش کسی دیگریچون میگی زیبا هستی نباید جلوی چشاش زشت باشیالبته اخلاقت ...

نه بخدا دلش پیش کسی گیر نیست خودم از همه ی زندکیش حتی پس اندازش هم خبر دارم ولی حس می کنم دعا واسش گرفتن که من از چشاش بیوفتم