لطفا اگه دانشگاه تحصیل میکنین خیلی با کسی صمیمی نشین من فکر میکردم محیطش مثل مدرسس وقتی خیلی متفاوته یا گروه نزنین وارد اکیپ بشین واقعا ضربه میبینین شاید ظاهر این اکیپا قشنگ باشه ولی وقتی میری بینشون میفهمی چقدر فضای مزخرفیه کلی باید براشون خرج کنی اعصاب برات نمیزاره کیا موافقن
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
من به هیچ اکیپی هیچ وقت ورود نکردم ولی دوستای زیادی دارم از اون زمان که هنوزم دوستیم
دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید
من دانشجوامولی همیشه تنهام انقدر دلم میخواست قاطی این اکیپ ها باشمبقیه رو میدیدم خیلی ناراحت میشدمهم ...
نه باور کن ترم یک منم حسرت اکیپو میخوردم ولی رفتم تجربه کردم دیدم تنهایی بهتره ارامش بیشتری داری چند روز میری دانشگاه همش دغدغه تولدشونو بیرون رفتنو خرج کردن داشتم حسرت نخور اصلا