2777
2789
عنوان

به نظرتون یه آدم مذهبی می‌تونه با غیر مذهبی کنار بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 155 بازدید | 21 پست
من اومدم با یه پسرمثلا مذهبی ازدواج کردم که قبل از ازدواج میگفت نماز شب میخونه،اما الان یه نماز واجب ...

آخی چه جالب🙃

برا من خیلی مذهبی تر این حرف هاست ،دویت برادرم بوده می‌دونم واقعا مذهبیه

برا من خانوادش از ما خیلی باز ترن اصلا معتقد نیستن فقط خودت پسره خیلی مذهبیه ما خانوادگی میانه گرایی ...

نه مال من خونوادش خیلی خیلی زیاد مذهبی ان ولی نامزدم خودشو از خونوادش کنار میکشه چون خونواده ما زیاد مثل اونا نیست  

شدم تو زیباییش غرق🥹🎀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نماز میخونی ؟اینا چادری میخوانا

نه راستش من نماز هم نمی‌خونم ،فعلا که نگفته چادر بپوشم ،خواهراش هم با حجاب نیستم اصلا 

از اول هم بهش گفتم من اینجوریم با چادر راحت نیستم چون قبلاً چادری بودم می‌دونم چجوره احساس خوبی نداشتم 

نه مال من خونوادش خیلی خیلی زیاد مذهبی ان ولی نامزدم خودشو از خونوادش کنار میکشه چون خونواده ما زیاد ...

به نظرم ما خلاف همیم و خوبیش هم اینه که نامزدمون بیشتر با خانواده ما جوره