2777
2789
عنوان

امروز ماشین بهم زد 😓😭

148 بازدید | 11 پست

امروز از خیابون رد میشدم ماشین بهم زد همینجور دراز شدم کف خیابون  چند تا زن اونجا بودن هیچکی نیومد دستمو بگیره ببره تو پیاده رو همین جور مونده بودم آخر راننده خودش بلندم کردبرد تو پیاده رو کلی خجالت کشیدم 😭😭😭😭😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی لحظه بدیه این یعنی برای هیشکی مهم نیستی حتی اگه خدای نکرده اتفاق خیلی جدی بیفته 

منم یبار داخل بی آرتی داشتم میفتادم به زور خودمو کنترل کردم اما بدنم خیلی درد گرفت  زنی ک پشتم بود یه چیزی گفت که من فکر کردم داره میگع هیچیت که نشد ؟ داشتم آماده میشدم تشکر کنم که دیدم با اخم دوباره گفت داشتی لهم میکردی فلان فلان شده 

بغضم گرفت تا آخر مسیر ....

هر چقد کمتر حرف بزنیم معنی حرفامون بیشتره 🎠

خیلی لحظه بدیه این یعنی برای هیشکی مهم نیستی حتی اگه خدای نکرده اتفاق خیلی جدی بیفته منم یبار داخل ب ...

اره خیلی بده تازه من دراز شدم کف خیابون چون ترسیده بودم بدنم چند دقیقه بی حس شده بود توان بلند شدن نداشتم همون جور نگام میکردن نمی اومدن😭😭😭😭

اره خیلی بده تازه من دراز شدم کف خیابون چون ترسیده بودم بدنم چند دقیقه بی حس شده بود توان بلند شدن ن ...

اونجا بودم با تموم وجودم میومدم کنارت و تا آخرین لحظه کنارت میموندم تا حالت بهتر بشه 

دیگه بهش فکر نکن صدقه بده 

هر چقد کمتر حرف بزنیم معنی حرفامون بیشتره 🎠

اونجا بودم با تموم وجودم میومدم کنارت و تا آخرین لحظه کنارت میموندم تا حالت بهتر بشه دیگه بهش فکر نک ...

از سر شب هی یادم میاد بغض میکنم آخه خودم خیلی این جور مواقع کمک کننده هستم ودلسوزم😓