2777
2789

اینو بگم جاریام همشون پاگشام کردن ولی چون عقدمون مشهد بود سرعقد نبودن و کادوی عقد ندادن وگرنه پاگشا کردن و بی احترامی هم تاحالا ندیدم از هیچکدوم....

و مخاطبشون مادرشوهرم بود کلا.

مادرشوهرمم ۷ تاعروس داره من هفتمی هستم و عروس قبل از منو ۲۰ سال پیش بردن 

الان که بعد ۲۰ سال دوباره پسر زن داده بقیه جاریا دقیق شدن رو من 🤧🥹

این از این 

دوستان من و شوهرم عقدیم و عروسیمون بعد از ماه صفره.

منو شوهرم هردوساکن تهران

اما اصالتا از دو استان مختلفیم خانواده شوهرم آذری هستن

ما کلا یه شهرو فرنگ دیگه 

اما یه رسم مشترک هردومون اینه که مادرشوهر یه دست لحاف تشک دونفره و دوتادونه بالش به عروس میده.

دوستان من و شوهرم عقدیم و عروسیمون بعد از ماه صفره.منو شوهرم هردوساکن تهران اما اصالتا از دو استان م ...

مادرشوهر خسته نشه یه موقع با این رسم سنگین😏🤭

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خانواده هاتونم تهران زندگی میکنن؟

من یکی بهم معرفی شد خودم خزاسانم و اقا شیرازی ینی خانوادش اونجا زندگی میکنن و خود پسره شهرما دانشجوعه ولی خونه گرفته براخودش اینجا میخواد ساکن بشه. من موندم اگر بخواد جدی بشه من چطوری باید اشنابشیم😂یکی این سر کشور یکی اون سر کشوز

. برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت

مادرشوهرم برای ما اینارو گزاشته

یه تشک دونفره و یه لحاف دونفره 

دوتا تشک یه نفره دوتاهم لحاف یه نفر

۴ تا بالش دوتاهم ازین بالش گرد سوسیسی ها😂

بادوتا ملحفه و دوتا پتو مسافرتی ازین تدی ها 

تیکه های داماد جداست عزیزم.کل رسمشون به لحاف نیست که

خب خوبه پس 

یه جور گفتی فکر کردم هموناست فقط

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

جمعه خونه مادرشوهرم بودیم 

بعد برای این رختخوابا مادرشوهرم پشم گوسفند خریده بود شسته بودن توحیاط زیرافتاب پهن کرده بودن خشک شده بود داشتن با خواهرشوهرام پرمیکردن و میدوختن شیش هفت نفری.

۴ تا از جاریامم اونجابودن  

یکیش جاری بزرگم دختربس بود که اونم حکم مادرشوهره برام چون پسر خودش مرده شوهرمنو دادن همین عروس اول خانواده بزرگ کرده. 

۳ تاشم جاریای دیگم... 

که هی میگفتن فاطمه و عرفان اگه کل عمرشونم بخوابن اینهمه رختخواب استفاده نمیشه.

آخرش همین دختربس بهشون گفت شماها اگه تااخر عمرکله پاچه بخورید یه کیلوهم چاق نمیشید همرو میسوزونید انقد که حرف میزنید.

خب خوبه پس یه جور گفتی فکر کردم هموناست فقط

نه عزیزم.

فرش پذیرایی 

صوتی تصویری و لوستر 

یخچال و لباسشویی با داماده.

اینارم بابام به عهده داماد گزاشت نمیدونیم رسم خودشون چیه ولی دختراشونو که شوهرمیدن هم همینجوریه من ندیدم بیشتر تیکه بدن داماد . مادرشوهرمم ازقبل سال ۴۵ که عروسی کرده تهرانه‌

بعد ازدواج اومدن تهران باپدرشوهر خدابیامرزم 

جمعه خونه مادرشوهرم بودیم بعد برای این رختخوابا مادرشوهرم پشم گوسفند خریده بود شسته بودن توحیاط زیرا ...

ایول جاری بزرگت چه جوابی داده😂کپی کنم یه جا لازمم میشه لنگ نمونم🤭