2777
2789

میخوام جواب سنجش پسرم رو بگیرم باز نیست سایتش از مدرسه برای ثبت نام میخوان حالا چه بکنم؟

سلامتی چشاش که چشامو رو همه چشا بست

برو کافینت

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه یه هفته بعد از سنجش جوابش رو از کافینت نگرفتین بدید به پیش دبستانی ؟از ما خواستن اخه .الانم همون ...

آره ،ماهم همینطور دادیم 

آرزوهایم راکنار نخواهم گذاشت،دنیا مجبور است بادلم کناربیاید💙💙💙💙

مگه یه هفته بعد از سنجش جوابش رو از کافینت نگرفتین بدید به پیش دبستانی ؟از ما خواستن اخه .الانم همون ...

ما اصلا نمیدونستیم باید جوابش رو بگیریم تازه فهمیدیم از مدرسه گفتن بهمون پیش نرفته پسرم

معمولا چقدر بسته میمونه

فوقش یه هفته ،بازم مراجعه کن ،جواب سنجش چرا زودتر نگرفتی؟ما آذر ماه یه هفته بعد سنجش گرفتیم دادیم پیش دبستانی 

فوقش یه هفته ،بازم مراجعه کن ،جواب سنجش چرا زودتر نگرفتی؟ما آذر ماه یه هفته بعد سنجش گرفتیم دادیم پی ...

من اصلا نمیدونستم جوابی داره اونجا بهم گفتن جوابش خوبه نمیدونستم یه برگه میدن که جوابش نوشته شده تازه فهمیدم

من اصلا نمیدونستم جوابی داره اونجا بهم گفتن جوابش خوبه نمیدونستم یه برگه میدن که جوابش نوشته شده تاز ...

مسئول اونجا باید بهتون میگفت برید کافی نت جواب بگیرید ،عیب نداره بازم مراجعه کن بگیری