2777
2789

دیدم چقدر راست میگه،

این چقدر منم،

چقدر خسته ام و چقدر دلم خوشبختی میخواد...

برام دعا کنید،

دیگه توان تنهایی ندارم

ما شدیم همون مردی که ارزوشو داشتیم🥰🥺

یاسمنم، تاچندوقت پیش دوست متاهلمم اینجا بودوسوالاشو مطرح میکرد دیدم زیادی گارد گرفتین نسبت به دوکاربری ها عذرشوخواستم😁یه شب تمام وجودمو تافرودگاه رسوندم  تابره دنبال خوشبختیش و حالا دوساله سلول به سلول بدنم از دلتنگی دردمیکنه💔برادرم💔در کل خیلی خسته ام ولی میخندم🌱🥹درمورد عمل های زیبایی سوالی بود خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امیدوارم حالت بهتر بشه

ولی خب خوشبختی یعنی حس رضایت درونی از زندگی

ربطی به مستقل/شاغل/خانه دار و... بودن / نبودن نداره

بستگی به دید خودت و حسی که به خودت و زندگیت داری داره

Intj- خوشحال میشم بیاید چنل تلگرامم💙🥲✨️ https://t.me/Blu_eroseچندوقت یکبار راجب توسعه فردی و کمی روان شناسی صحبت میکنم خوشحال میشم بهمون ملحق شین:>

توی جامعه ما تعریف اشتباهی از زن مستقل شده و اینکه نمیشه گفت همه شون خوشبخت نیستن 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

همه مشکل دارن همین که مستقلی خیلی هم عالیه

اگه بخوای همه چیز جور باشه تااحساس خوشبختی کتی ممکنه هیچ وقت این احساس را نداشته باشی

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر