2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گوشت چرخ کرده،اره کدوم خوشمزه تره به نظرتون

پیازتو نگینی خورد کن تفت بده سبک و کمی طلایی شد گوشتو بزن و گوشت رنگش تغییرکرد ادویه بزن و باپودر دارچین بعد عدسو اضافه کن کمی تفت خورد ی لیوان اب بریز ابش خشک شد بزارش کنار 

عدست پخته باشه 

میتونی زعفرون دم شده یا اسانسش هم بزنی

ته چین خاستی بزار بعد لایه لایه برنج و ازاین مواد بریز روی این موادتم باز کمی دارچین بزن تا اخر 

خاستی بکشین بخورین همرو قاطی کن نوش جان

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
واسه خودم بپزم خواهر

خب دستور پخت که عدس پلو چیز خاصی نداره اخه

فقط نکاتش اینه که حتما توی غذات وقتی دم گذاشتی دارچین بریزی خیلی خوشمزه میشه

کشمشت رو داشتی تفت میدادی جای روغن از کره استفاده کنی خوش عطر تر میشه

و از گوشت چرخ کرده استفاده کن و یه نوک قاشق رب به گوشت چرخ کردت بزن ، خیلی خیلی خیلی کم

عدس که جدا باید بپزی 

برنج که آبکش کردی با عدس قاطی میکنی دم بکشه 

بعد جدا پیاز فراوان رنده میزنی و گوشت چرخ کرده اضافه میکنی کشمش و ادویجات و نمک در آخر به برنجت اضافه میکنی 

من نمیزارم موادم با برنج دم بکشه چون طعمش از بین می‌ره 


  

عدس رو بزار بپزه

در همین حین پیاز سرخ کن پاپریکا فلفل سیاه زردچوبه بزن گوشت چرخ کرده بزن سرخ بشه 

بعد که پخت و آب برنجت جوش اومد

برنج تو ک. ریختی دقیقا ۲ دقیقه مونده تا آبکش کنی

عدس رو بریز

بعد صافش کن

ته دیگ سیب زمینی بچین

یک زره برنج بریز مواد گوشتی تو اضافه کن

باز برنج بریز

به همین ترتیب ادامه بده تا برنجت تموم بشه

عالیعع

تـوےِ قَلبَܩ تـو لـ‌ایِقِ سَلطَنَ‍تـے‌ღ♛️✨️ 

برنجت رو آبکش کن ...سینه مرغ رو ریز ریز خرد کن با پیاز داغ فراوون تفت بده زرد چوبه زیاد بزن تا حدی که برنجت رو زرد بکنه ....عدس هم جدا نیم پز کن ...بعد برنج رو بذار دم و عدس و مواد رو لا بلای برنج بریز ....روغن پیاز داغ رو زیاد کن که برای برنجت هم کافی باشه دیگه به برنج روغن نزنی . خیلی خوشمزه میشه

انسانم آرزوست 😍
عدس که جدا باید بپزی برنج که آبکش کردی با عدس قاطی میکنی دم بکشه بعد جدا پیاز فراوان رنده میزنی و گو ...

پس بعد دم کشیدن برنج نوادو اضافه میکنی؟اینو حتما امتحان میکنم،کشمش هم با پیاز تفت بدم؟چقدر تفت بخوره

پس بعد دم کشیدن برنج نوادو اضافه میکنی؟اینو حتما امتحان میکنم،کشمش هم با پیاز تفت بدم؟چقدر تفت بخوره

بله مواد رو بعد دم کشیدن اضافه میکنی 

اول پیاز تفت میدی بعد گوشت قشنگگ تفت بده ادویه و دارچین و نمک و فلفل بزن 

در آخر کشمش اضافه کن کشمش نباید زیاد سرخ کنی میسوزه و تلخ میشه در حد دو سه دقیقه کافیه 

  

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز