2777
2789
عنوان

خانومم اتاق عمله میشه کمک کنید 🙏🌹

1502 بازدید | 59 پست

سلام شب همگی بخیر 🙏 🌹 

همسرم  باردار هستش ۳۸ هفته هستش

بخاطر خارش های بدنش  بردم دکتر و آزمایش و ... 

مشخص شد که آنزیم بدنش رفته بالا و برای بچه خطرناکه 

خدارو شکر سونو همه چی رو خوب نشون داد و بچه بریچ بود 

گفتن سریعا باید بستری بشه و سزارین میشه 

ممنون میشم اگر لطف کنید برای جفتشون دعا کنید 🙏🌹

((((((

بچه اولمونه

اگر نکته ای هستش برای خوشحال کردنش یا برای سلامتیشون یا هر چیزی  خوشحال میشم از تجربیاتتون استفاده کنم  ))))

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

ایشالله به سلامتی خانم تون فارغ بشه و نی نی نازتون رو بغل بگیرید

❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

براش کادو بخر هواشو داشته باش درکش کن تو بچه داری کمکش کن مرسی که اینقدر مرد فهمیده ای هستی خدا شمار ...

تا جایی که در توانم بود تو این دوره به بارداری و .. کمکش میکردم که اذیت نشه 

کادو رو هنوز وقت نکردم چون یهو شد فکر میکردیم دو هفته مونده 

اونم اوکی میکنم 

ممنون از نظرتون 🙏

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

ایشالله به سلامتی خانم تون فارغ بشه و نی نی نازتون رو بغل بگیرید

ممنون از لطفتون و دعای خیرتون 

انشالله به سلامتی🥰فقط درک کنین خانومتونو یه هدیه یه گل ومقدار زیادی توجه

یاسمنم، تاچندوقت پیش دوست متاهلمم اینجا بودوسوالاشو مطرح میکرد دیدم زیادی گارد گرفتین نسبت به دوکاربری ها عذرشوخواستم😁یه شب تمام وجودمو تافرودگاه رسوندم  تابره دنبال خوشبختیش و حالا دوساله سلول به سلول بدنم از دلتنگی دردمیکنه💔برادرم💔در کل خیلی خسته ام ولی میخندم🌱🥹درمورد عمل های زیبایی سوالی بود خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم🌹

انشالله به سلامتی🥰فقط درک کنین خانومتونو یه هدیه یه گل ومقدار زیادی توجه

بنده خدا اون روز احساساتی شده بود 😂گریه میکرد 

میگم چی شده ؟ 

میگه من خودم می‌دونم بعضی وقتا بهت الکی غر میزدم و چرت و پرت میگفتم ولی مرسی که هیچی نگفتی و فقط گوش کردی و .. 

تا جایی که میتونم سعی میکنم درکش کنم شرایطش رو 

ممنون از نظرتون 🙏 🌹 

بنده خدا اون روز احساساتی شده بود 😂گریه میکرد میگم چی شده ؟ میگه من خودم می‌دونم بعضی وقتا بهت الکی ...

اخی🥰خوشبخت بمونین 

قدم نورسیده هم مبارک

یاسمنم، تاچندوقت پیش دوست متاهلمم اینجا بودوسوالاشو مطرح میکرد دیدم زیادی گارد گرفتین نسبت به دوکاربری ها عذرشوخواستم😁یه شب تمام وجودمو تافرودگاه رسوندم  تابره دنبال خوشبختیش و حالا دوساله سلول به سلول بدنم از دلتنگی دردمیکنه💔برادرم💔در کل خیلی خسته ام ولی میخندم🌱🥹درمورد عمل های زیبایی سوالی بود خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم🌹

مبارک پا قدمش خیر زیر سایه پدرو مادر بزرگ بشه انشالله 

کادو همسرت یادت نره 

اول حال مادرو بپرس بعد نی نی و ببوس نکته ی مهمیه

هواشو داشته باش تنهاش نزار ممکنه افسردگی بعد زایمان بگیره ..‌

محض رضای خدا تا اطلاع ثانویی نرو بچسب به مامانت و خواهرت۶ دنگ حواست به زنت اون نوازد باشهخووووووووو ...

والا امروز نه تنها من 

مامانمم همراه من چسپیدیم به خانومم 😂

ولی در کل اولویت اول من همسرم هستش 

رابطه بدی ندارن 

طوری هستش که خانومم گاهی اوقات به من میگه برو پیشش ببین چیزی لازم داره ، 

گاهی اوقات هم غذا اوکی می‌کنه میبرم براش 

ولی چشم بیشتر از قبل حواسم بهش میشه ظاهراً حساس تر میشه این دوره بعد از بارداری 

ممنون از لطفتون 

انشالله که به سلامتی قدمش پرخیرو برکت باشه براتونکادو فراموش نشهمن خودم رو این موضوع خیلی حساس بودم

ممنون از لطفتون 🙏 

چشم حتما فراموش نمیکنم مرسی که تاکید کردید 

حتی اگر شرایط نرمال نباشه کادو رو اوک میکنم