سلام دخترا من فیبرومم سه هفته س عمل کردم امروز جواب ازمایش پاتولوژی رو رفتم بگیرم گفتن باید ببری یک ازمایشگاه دیگه نیاز به بررسی بیشتری داره اینقدر استرس گرفتم میگم نکنه سرطانی باشه 😔
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دکتر روز بعد عمل قبل از نتیجه آزمایش بهمون گفت که مال من مشکلی نداشته ولی ایشون احتمال شیمی درمانی هست
فکر میکنم حین عمل متوجه میشن
نگران نباش توکل به خدا چیزی نیست
به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
من خیلی سال هست تاپیکای نی نی سایت رو دنبال میکنم خودمم درگیر مشکلای زنان بودم انواع بیمارارو دیدم تا حالا ندیدم که فیبروم بدخیم باشه
اون دفعه زن داداشم داشت تعریف میکرد که یه خانمی رفته بود پیش دکتر اصف جاه و دکتر و دستیارش دیده بودن شکل فیبروما جالب نیست و خلاصه خیلی بهش امادگی دادن گفتن سعی میکنیم که رحم رو حفظ کنیم و خلاصه عمل کرد خداروشکر رحم هم حفظ شد و هیچ بدخیمی هم درکار نبود
نه دکترم چیزی نگفت گفت عملت خوب بوده یعنی از داخل که برمیدارن متوجه میشن
من اینطور فکر میکنم یا شایدم تو آزمایشات قبل عمل چیزی مشخص میشه
آخه همون روز بعد عمل که اومد سر بزنه به مریضاش بهمون گقت.ده روز بعد که جواب پاتولوژی رو بردیم پیش دکتر با اون خانوم با هم بودیم گفت جواب آزمایشش سرطان رو نشون داده
دکترت چطور بود؟کار بلد و حاذق بود؟
به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
اره دکترم عالی بود ۳۰ تا فیبروم در اورد بدون اینکه رحمم از دست بدم فیبرومای بزرگ
منم احتمال اینکه رحمم رو از دست بدم زیاد بود
نه نگران نباش چیزی نیست به قول دوستمون احتمال اینکه فیبروم بد خیم باشه خیلی کمه
این خانوم هم که با من بودن سابقه ی سرطان رحم تو خانواده داشتن